Oskrbovana mreža se širi v Severno Makedonijo

Ponudnik storitev za mobilnost se je povezal z družbo Makpetrol, s katero bosta zagotavljala oskrbo na poti iz Grčije v Srednjo Evropo.

DKV
DKV sodeluje z družbo Makpetrol pri oskrbi na poti med Grčijo in Srednjo Evropo.

Nova svilna pot med Kitajsko in Evropo ustvarja nove blagovne tokove in bo pomembno vplivala na Grčijo, saj bodo pristanišča, kot je na primer Pirej, odigrala pomembno vlogo kot nova trgovska vozlišča. Da bi zagotovili oskrbo cestnih prevoznikov, ki od tam prevažajo blago v Srednjo Evropo, je DKV razširil svojo oskrbovalno mrežo v Severno Makedonijo. »Z vključitvijo oskrbovalne mreže v Severni Makedoniji smo izboljšali ponudbo izdelkov, namenjenih cestnim prevoznikom na poti v Srednjo Evropo,« je pojasnil Sven Mehringer, direktor za storitve s področja energetike in servisa vozil pri DKV. Kupci se lahko zdaj brezgotovinsko oskrbujejo na 37 bencinskih servisih v mreži družbe Makpetrol, urejenih za oskrbo tovornjakov. Ognjen Košanović, vodja nabave za regijo Adriatik pri DKV, je dodal: »Severna Makedonija ponuja najnižje cene goriva na Balkanu. Z najnovejšo širitvijo bomo svojim kupcem lahko ponudili gorivo najvišje kakovosti po najnižji možni ceni v regiji.« DKV nenehno širi oskrbovalno mrežo znotraj Evropske unije in zunaj nje. Ponudnik storitev za mobilnost letno povezuje približno 5000 dodatnih servisov z močnim poudarkom na večenergetskih servisih.


Za več informacij obiščite www.dkv-mobility.com.

Kontakt podjetja:

DKV Euro Service, storitve, d.o.o.
CKZ 135 c
8270 Krško
Telefonska številka: +386 7 49055-52
Telefaks: +386 7 49055-53
info-vtsb@dkv-euroservice.com

O DKV

DKV EURO SERVICE že več kot 80 let sodi med vodilne ponudnike storitev na področju logistike in transporta. DKV po vsej Evropi ponuja široko paleto rešitev za optimizacijo in upravljanje komercialnega voznega parka, od brezgotovinske oskrbe na poti na več kot 200.000 prodajnih mestih do obračunavanja cestnine in povračila DDV. Podjetje DKV EURO SERVICE je del skupine DKV MOBILITY SERVICES, ki zaposluje več kot 1.200 delavcev. Skupina je leta 2019 ustvarila več kot 9,9 milijarde evrov prometa in poslovala v 45 državah. Trenutno približno 250.000 strank uporablja več kot 5,1 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilu (OBU). Leta 2020 je bila kartica DKV CARD že 16. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic.