Pilotna faza v Italiji se je začela

DKV Euro Service v Italiji začenja pilotno fazo svoje celovite rešitve za cestninjenje po Evropi, DKV BOX EUROPE. Italijanski upravljavci avtocest so projekt odobrili že vnaprej. Pilotna faza za DKV BOX ITALIA za nacionalne prevoznike se je začela jeseni 2020.

DKV
DKV BOX EUROPE: Pilotna faza v Italiji se je začela

DKV že več kot 30 let ponuja izdelke za cestninjenje izbranega podjetja za Italijo. Z DKV BOX EUROPE in DKV BOX ITALIA bo ponudnik storitev za mobilnost v prihodnosti razširil nabor storitev za svoje uporabnike in dodal dve napravi v vozilu za brezgotovinsko plačevanje cestnine na italijanskih avtocestah za vozila nad 3,5 tone. 

"Začetek pilotne faze DKV BOX EUROPE je za nas izredno pomemben korak. Italija ima eno najpomembnejših plačljivih avtocestnih omrežij v Evropi," je navdušeno izjavil Jérôme Lejeune, direktor za cestninjenje pri DKV Euro Service. "Trenutno lahko prevozniku uporabljajo DKV BOX EUROPE za brezgotovinsko plačevanje cestnin v Nemčiji, Belgiji, Franciji, Avstriji, Španiji, na Portugalskem, v Bolgariji, prav tako pa tudi za predore Warnowtunnel, Herrentunnel in Liefkenshoektunnel. Z vključitvijo Italije bo tako samo ena naprava pokrivala enajst cestninskih sistemov. S pridružitvijo Madžarske in Švice nameravamo do sredine letošnjega leta uporabnikom omogočiti plačevanje v trinajstih sistemih. Zahvaljujemo se italijanskemu združenju upravljavcev avtocest AISCAT in se veselimo uspešnega sodelovanja v prihodnje." 

 

Za več informacij obiščite spletno stran www.dkv-euroservice.com.

Za dodatne informacije obiščite www.dkv-euroservice.com.

 

Kontakt podjetja:

DKV Euro Service, storitve, d.o.o.
CKZ 135 c
8270 Krško
Telefonska številka: +386 7 49055-52
Telefaks: +386 7 49055-53
 info-vtsb@dkv-euroservice.com

 

O DKV

DKV EURO SERVICE že več kot 80 let sodi med vodilne ponudnike storitev na področju logistike in transporta. DKV po vsej Evropi ponuja široko paleto rešitev za optimizacijo in upravljanje komercialnega voznega parka, od brezgotovinske oskrbe na poti na več kot 200.000 prodajnih mestih do obračunavanja cestnine in povračila DDV. Podjetje DKV EURO SERVICE je del skupine DKV MOBILITY SERVICES, ki zaposluje več kot 1.200 delavcev.