Nova Seat Cupra Ateca

Znamka CUPRA, ki je nastala iz SEAT-ovega priznanega oddelka za motošport, je ultimativni izraz edinstvenosti, prefinjenosti in zmogljivosti. Najbolj izkušeni, zavzeti in obsedeni okoli oddelka za motošport so se vrnili v mehanične delavnice, da bi v podjetju ustvarili novo dimenzijo in ponudili nov vidik o kompetencah, zmožnostih in potencialu organizacije.

Nova Seat Cupra Ateca
Visokozmogljiv športni terenec zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu.

Pri znamki CUPRA bodo ustvarili širšo paleto produktov, ki se osredotočajo na modele SEAT. Pri tem bo izkoristila zajeten nabor tehnologij koncerna Volkswagen in dostopala do številnih možnosti, ki jim jih ta nudi. Hkrati bo odprta za sodelovanje z ljudmi in podjetji, ki govorijo isti jezik in delijo isto razumevanje, kako ustvariti doživetja – na področjih prodaje, dopolnilne opreme, dogodkov in seveda motošporta. 


Za raznolikost ponudbe in razvoj novih modelov, ki nudijo popolno kombinacijo med zmogljivostjo, voznimi lastnostmi in uporabnostjo, bo znamka CUPRA koristila obstoječo SEAT-ovo infrastrukturo – dobila bo svoj prostor v 277 posebej izbranih prodajnih salonih po Evropi. To potovanje se je začelo februarja s predstavitvijo nove znamke in njenega prvega modela – CUPRA Atece, visokozmogljivega športnega terenca, ki zaznamuje začetek nove ere in je popolno vozilo za predstavitev znamke CUPRA na trgu. V segmentu, v katerem prevladujejo prestižne znamke, bo predstavitev CUPRA Atece prekinila 'status quo' in ljudi popeljala stran od konvencionalnosti in običajnosti proti najsodobnejši viziji športnosti – ne potrebujete razkošnosti, da bi se počutili edinstvene.


Fotogalerija