Zamenljiva nadgradnja

Talson je predstavil okolju prijazno lahko, robustno 7.45 aluminijasto zamenljivo nadgradnjo T.SWAU BK, ki zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo. Nadgradnja T.SWAU BK je za okoli 750 kg lažja od drugih izdelkov na trgu, omogoča večjo nosilnost, prihranek goriva in prispeva k zmanjšanju emisij CO2.

Zamenljiva nadgradnja
Modularne aluminijaste stranske plošče, izdelane iz šestih ločenih plošč, so pritrjene na aluminijaste profile, ki omogočajo poceni in hitra popravila.

Izdelana je iz aluminija, zato je odporna proti koroziji in nudi odpornost na UV-žarke. Elegantno lahko aluminijasto ohišje s Talsonovo lastno samonosilno konstrukcijo ohišja je izdelano iz aluminijaste sendvič konstrukcije. Modularne aluminijaste stranske plošče, izdelane iz šestih ločenih plošč, so pritrjene na aluminijaste profile, ki omogočajo poceni in hitra popravila. Poškodovane plošče se lahko enostavno zamenjajo. T.SWAU BK je opremljen tudi z večfunkcijskim, patentiranim robustnim aluminijastim sistemom za zaščito tovora Talfix. Aluminijasta roletna vrata izstopajo s svojo visoko stabilnostjo in so posebej izdelana za hitro in enostavno nalaganje in razkladanje. Kotne zaščite na vrhu omogočajo premikanje s pomočjo žerjavov.