Ponovno zagnali proizvodnjo

Volvo Trucks s tovarnami na Švedskem in Belgiji, ki so bile začasno zaprte od sredine meseca marca, spet počasi začenja s proizvodnjo. Proizvodnja bo bazirala na knjigi naročil novih vozil, zmogljivosti dobaviteljev in na lokalnih predpisih z namenom, da se prepreči širjenja virusa corone.

tuve2
Volvo Trucks s tovarnami na Švedskem in Belgiji, ki so bile začasno zaprte od sredine meseca marca, spet počasi začenja s proizvodnjo.

V času epidemije corona virusa je Volvo Trucks-u uspelo zagotoviti kupcem veliko odprtih delavnic po celem svetu. Tudi v Sloveniji so bile delavnice odprte za naše stranke in ves čas tudi na voljo storitev Volvo Action Servis, ki je na razpolago 24 ur/7 dni v tednu. Proizvodnjo tovornjakov v Evropi pa je bilo potrebno zapreti od sredine marca, ker je bila prekinjena svetovna dobavna veriga.Volvo Trucks se bo še naprej osredotočal na to, da bo prevoznikom pomagal pri rednem vzdrževanju svojih tovornjakov, ki so potrebni za transport blaga, kar je ključnega pomena za delovanje transportnih družb."Vozniki tovornjakov in vsi drugi v dobavnih procesih so se v tej krizi junaško potrudili in naša naloga je bila, da jim pomagamo še naprej opravljati svoje delo," pravi Dušan Mavrič, izvršni direktor Volvo Trucks Adriatic North.