Opel Combo Life med šestimi finalisti izbora AUTOBEST

Le nekaj dni po predstavitvi na slovenskem trgu, se je novi Opel Combo Life uvrstil tudi med finaliste evropskega tekmovanja za naziv “AUTOBEST 2019”.

Opel Combo Life med šestimi finalisti izbora AUTOBEST
Combo pete generacije je zasnovan na povsem novi arhitekturi.

Žirijo sestavljajo novinarji iz 31 evropskih držav, ki testirajo nove modele, primerne za osvojitev cenjenega priznanja. Zmagovalec osvoji naziv ‘Najboljši nakup med avtomobili v Evropi 2019’ (Best Buy Car of Europe 2019). Z vstopom v finale se je prilagodljivi model za prostočasne dejavnosti uvrstil med šest najmočnejših kandidatov za zmago. Žirija tekmovanja AUTOBEST ocenjuje različne kategorije vozil, kot so prilagodljivost, oblikovanje in nove tehnologije, pa tudi servisno omrežje, razpoložljivost delov in cena.

Combo pete generacije je zasnovan na povsem novi arhitekturi, nudi veliko prostora, je vsestranski in praktičen, opremljen z drsnimi stranskimi zadnjimi vrati na eni ali obeh straneh vozila in je na voljo v standardni (4,4 metra) ali XL različici (4,75 metra), obe pa sta lahko opremljeni s petimi ali sedmimi sedeži. 


Novi Opel Combo Life je prav tako opremljen z večino sodobnih tehnologij, omogoča namestitev treh otroških sedežev drugega ob drugem, vsi trije sedeži v drugi vrsti pa so standardno opremljeni z držali Isofix. Če k temu dodamo še veliko možnosti za shranjevanje predmetov, sodobne sisteme za informacije in razvedrilo, združljive z aplikacijama Apple CarPlay in Android Auto, ter ponudbo živahnih in varčnih bencinskih in dizelskih motorjev z močjo od 56 kW/76 KM do 96 kW/130 KM je Opel Combo Life zagotovo »dobro opremljen« tekmec v boju za osvojitev naslova. 

Fotogalerija