Daljše kabine za vlačilce serij R in S

Scania predstavlja nove kabine CR23 in CS23 za vlačilce serij R in S. Te so bodo podaljšane za 270 mm, s čimer bo imel voznik več prostora in udobja pri prevozu na dolge razdalje.

scania-daljse-kabine-r-in-s-3

»S predstavitvijo kabin CR23 in CS23 dviguje Scania udobje voznikov na še višjo raven. Nekatere zmogljivosti naše Scania CrewCab bomo združili v vrhunske kabine serij R in S. Na ta način bomo zagotovili še več udobja, istočasno pa odpiramo dodatne možnosti za številne ustvarjalne rešitve,« pravi Stefan Dorski, višji podpredsednik pri Scania Trucks.


Odločitev Scanije, da ponudi daljše kabine, izdelane v majhnih serijah, temelji na stalnem povpraševanju po kabinah z dodatno dolžino. Premium serija S ima raven pod z dodatno dolžino bo CS23 postala dobra izbira za voznike, ki veliko noči preživijo v kabinah doma. Lahko imajo na primer posteljo širine 100 cm, ki je ni potrebno zložiti.Dodatek 27 cm na začetno dolžino 200 cm (merjeno od stopalk do zadnje stene kabine) se morda sliši malo, vendar ni - predstavlja povečanje za več kot 13 %, to pa je nekaj, kar se zagotovo pozna in odpira številne nove možnosti. Prve dobave kabin CR23 in CS23 strankam naj bi bile opravljene v tretjem četrtletju letošnjega leta.