Volvo FH za TRANSPORT Mlečnik d.o.o.

Podjetje TRANSPORT Mlečnik d.o.o. iz Vitovelj pri Šempasu je posebej specializirano za prevoz vseh vrst in dimenzij stekla, v ta namen pa so svoj vozni park pred kratkim obogatili z novim, posebej tej vrsti tovora prilagojenim Volvom FH.

mlecnik1
Podjetje TRANSPORT Mlečnik d.o.o. s 36-letno tradicijo ima v svojem voznem parku 12 vozil.

Volvo FH 500 42T poganja 12,8-litrski šestvaljni turbodizelski motor s 500 konjskimi močmi in 2.500 Nm navora. Vozilo je posebej prilagojeno za prevoz stekla, saj je v tako imenovani light izvedbi opremljeno z alu paketom oziroma lažjo, aluminijasto šasijo in lažjo osjo. Gre za eno najlažjih različic Volva FH, saj s spalno kabino vred prazen tehta le 6,7 tone.


Podjetje TRANSPORT Mlečnik d.o.o. s 36-letno tradicijo ima v svojem voznem parku 12 vozil, s katerimi na področju celotne Evrope nudijo hiter in zanesljiv prevoz različnega paletnega blaga, blaga pod ponjavami in kosovnih pošiljk, v zadnjih 25 letih pa so se še posebej specializirali za prevoz večjih steklenih površin.

S posebej prilagojenimi tovornjaki in priklopniki so edini pri nas, ki poskrbijo tudi za največje steklene površine ter njihov varen prevoz od steklarja do končne lokacije. Zato sodelujejo s številnim naročniki in praktično vsemi slovenskimi steklarji, svoje storitve pa uspešno nudijo tudi drugod po Evropi. Podjetje je uspešno, zanesljivo in zelo fleksibilno, z dolgoletnimi izkušnjami na vseh omenjenih področjih transporta. 

Fotogalerija