Stalen pregled nad dogajanjem

Daimler Fleetboard, ponudnik telematike za tovorna vozila in avtobuse, ponuja z novim Dispopilot.guide učinkovitejši in bolj povezan sistem za nadzor nad voznim parkom.

Stalen pregled nad dogajanjem

Robustna, v sodelovanju s podjetjem Tomtom razvita naprava s 7-palčnim (17,8 cm) velikim zaslonom, pomaga vozniku pri optimizaciji transporta in vsakodnevnih nalog. 

Z najnovejšo navigacijsko programsko opremo podjetja Tomtom in vodenjem prirejenim posebej za tovorna vozila, usmerja novi Dispopilot.guide voznika na najboljšo možno pot. To velja za celotno Evropo, saj karte pokrivajo 46 držav, redni popravki pa njihovo natančno le še povečujejo in to brez dodatnih stroškov. Centrala lahko vozniku tudi preko aplikacije pošlje naslove, ki jih voznik z le nekaj kliki že lahko nastavi za željeno destinacijo.

V 29. evropskih državah ima voznik dinamičen pregled na aktualnim stanjem na cestah (Live-Traffic). Nezaznane zastoje in ovire na cestah pa je moč tudi prijaviti disponentu. Novi Dispopilot.guide je že na voljo na tržišču, od 1. novembra dalje, ga bo moč kupiti kjerkoli v Evropi. 

Fotogalerija