Slovenska predstavitev: Iveco S-Way

Podjetje Benussi, ki je pooblaščen slovenski uvoznik proizvajalca tovornih vozil IVECO, je pripravil slovesno prireditev, na kateri so slovenskim kupcem prvič prikazali najnovejši Iveco tovornjak, model S-Way.

Slovenska predstavitev: Iveco S-Way

Prireditev, ki jo je obiskalo več kot 350 ljudi, je postregla s številnimi presenečenji, med drugim tudi s spektakularnim nastopom plesne skupine, ki je bila obenem tudi uvod v razkritje modela S-Way, artističnimi točkami in nastopom glasbene skupine Soulfingers. Ob tem je udeležence nagovoril vodja poslovnega centra Benussi v Ljubljani, gospod Kristijan Prinčič

Vse zbrane nagovoril tudi Silvano Benussi in se zahvalil vsem, ki izkazujejo zaupanje v podjetje Benussi, ki je na slovenskem tržišču prisotno od leta 2013 dalje. Prav tako je tudi že razkril imena prvih kupcev, ki so se odločili za nakup omenjenega modela še preden so ga sploh videli v živo. 

Emilio Parato, direktor pristojen za tržišča osrednje in vzhodne Evrope ter Avstrije, pa je v svojem nagovoru dejal, da novi S-Way uvaja korenite spremembe in to ne samo na področju produktov kot takih, temveč tudi na področju delovanja podjetja Iveco. Podjetje se namreč nahaja na točki, ko uvaja nove tehnologije, nove pogonske sklope, obenem pa veliko pozornosti namenjajo povezljivosti, brez katere si uspešnega delovanja podjetja in voznih ih parkov ni več predstavljati. S tem korak pa želijo pri Iveco doseči tudi večjo povezljivost med strankami, produkti in storitvami. 

Pri Ivecu pravijo, da ne prodajajo samo tovornjaka (orodja), temveč celovit servis (storitev). V ta namen so razvili vrsto dodatnih storitev, ki jih ponujajo ob tovornjakih, od sledenja poti vozila, spremljanja porabe in svetovanja za njeno znižanje, spremljanja stanja vozila na daljavo, do preventivnega vzdrževanja vozil. Pri Ivecu so vodilni na področju pogona vozil na naravni ali bio plin in to nameravajo tudi ostati, hkrati izboljšujejo dizelske motorje in raziskujejo alternativne pogone. Novega S-Waya so zgradili »okoli voznika« in pri njegovem snovanju je bil na prvem mestu uporabnik.

Za nakup prvih modelov so se že odločili pri podjetjih EGON KLAUT d.o.o. iz Šempetra pri Novi gorici, SEČNIK TRANSPORT d.o.o. iz Škofje loke in TOJAL d.o.o. iz Šentjanža pri Dravogradu. Prvi trije IVECO S-WAY kupci pa so prejeli tudi personalizirano sliko svojega vozila slovenskega ilustratorja Mitje Bokuna.

Fotogalerija