Svetovna premiera: Novi Iveco Daily

V Torinu so izbrani vrsti novinarjev predstavili nov model Iveco Daily-a. Na predstavitvi je bila prisotna tudi naša redakcija.

Svetovna premiera: Novi Iveco Daily
Le malce manj kot tri leta, 800.000 ur, 650 virtualnih in fizičnih preizkusov, 165 prototipov in več kot 3,2 milijona prevoženih kilometrov, to je statistika, ki je bila potrebna za razvoj novega Dailyja.

Le malce manj kot tri leta, 800.000 ur, 650 virtualnih in fizičnih preizkusov, 165 prototipov in več kot 3,2 milijona prevoženih kilometrov, to je statistika, ki je bila potrebna za razvoj novega Dailyja. Cilj je bil doseči nadaljnje korake v kakovosti proizvodov, učinkovitosti procesov, hkrati pa zmanjšati zapletenost izdelkov in proizvodnega procesa. Novi Iveco Daily postavlja nove standarde na področju vozniške izkušnje in vpeljuje pomembne smernice za avtonomno vožnjo in sisteme za izboljšanje varnosti. 


Industrija gospodarskih vozil se sooča s spremembami, kot so digitalizacija, avtomatizacija ter elektrifikacija in novi Daily sledi tem trendom. V 40 letih uspeha je Daily postal blagovna znamka, prepoznana po svoji zanesljivosti, obenem pa tudi kot eden izmed vodilnih produktov v svojem segmentu. In pri Ivecu s predstavitvijo novega modela le še nadaljujejo to tradicijo. Povezljivost postavlja na novo raven in vpeljuje sistem personaliziranih storitev. Novi Daily je prvo vozilo v tem segmentu, ki je v skladu z emisijskim razredom Euro 6D/Temp, skupaj z večjo močjo motorja in manjšo porabo goriva pa povečuje učinkovitost in profitabilnost. 


Več o novem Dailyu pa si preberite v aprilski številki revije Transport & Logistika

Fotogalerija