Novi Iveco Daily 4x4

Iveco že od leta 1984 nudi dostavnik Daily s pogonom na vsa štiri kolesa. Na sejmu IAA 2018 v Hannovru je bila predstavljena najnovejša različica Daily-ja 4x4, ki prihaja na trg.

Novi Iveco Daily 4x4
Daily z dodanimi novimi opcijami postaja vse bolj raznolik in uporaben, ter za terensko vožnjo ponuja veliko več kot obstoječa konkurenca.

Nova verzija sedaj zraven že obstoječih različic z nosilnostjo 3,5 in 5,5 ton, ponuja še 7-tonsko različico. Ta lahko pelje kar 4,300 kg tovora. Na voljo so tudi nove medosne razdalje in dvojna kolesa na zadnji osi, maksimalna dolžina nadgradnje pa se je povečala na 5 metrov. Različico 4x4 poganja slavni 3,0-litrski motor z močjo 180 KM, ki je spojen z novim 6-stopenjski ročnim menjalnikom ali pa z 8-stopenjskim Hi-Matic avtomatskim menjalnikom. V kombinaciji z obema menjalnikoma ponuja tudi reduktor in možnost blokade vseh treh diferencialov. Daily z dodanimi novimi opcijami postaja vse bolj raznolik in uporaben, ter za terensko vožnjo ponuja veliko več kot obstoječa konkurenca.