S FlixBusom do najbližjih nizkocenovnih letališč

FlixBus, največji ponudnik medmestnih avtobusnih prevozov v Evropi, ki je nedavno praznoval dve leti uspešnega poslovanja na slovenskem trgu, potnikom ponuja program Flix & Fly, ki povezuje slovenska mesta z najbolj prometnimi letališči v bližini.

Flixbus
FlixBus je ponudil možnost vsem, da potujejo trajnostno.

Ta ponudba je še posebej privlačna za potnike s končno destinacijo na drugem kontinentu, ki želijo varno in udobno prispeti na letališče z FlixBus zelenimi avtobusi . FlixBus vozi na drirektni liniji iz Ljubljane do letališča Marco Polo v Benetkah do desetkrat na dan. Direktna linija z odhodom ob 2:30 in s prihodom na letališče zgodaj zjutraj, kar zelo poenostavi kombinacijo avtobusov z želenim letom, vozi tudi iz Maribora. Dunajsko letališče je na voljo tudi potnikom iz Ljubljane, še posebej priročno pa je za potnike, ki potujejo iz Maribora, saj vožnja traja manj kot štiri ure. Za nekoliko bolj oddaljeno letališče v Stuttgartu FlixBus ponuja tri direktne odhode iz Ljubljane.

Vse povezave in destinacije ter odhode do letališč, ki so na voljo, lahko preverite na www.flixbus.si na spodnji tabeli.

FlixBus ugodnosti in sodobni standardi storitev za potnike

S FlixBusom in najbolj priročnim letom lahko preprosto načrtujete potovanje z velikimi prihranki in s številnimi ugodnostmi. Ni vam treba čakati v dolgih vrstah pred blagajno, da bi kupili papirnate vozovnice, namesto tega lahko obiščete spletno trgovino ali brezplačno FlixBus aplikacijo. Za vstop na avtobus zadostuje, če vozniku pokažete kodo QR na svojem pametnem telefonu. Potnikom, ki izberejo nizkocenovno avtobusno povezavo in najbolj priročen let, se ni treba obremenjevati s prtljago in parkirnim mestom. FlixBus poleg udobne in varne vožnje ponuja tudi brezplačen prevoz prtljage (1 kos ročne prtljage in 1 kos prtljage v prtljažnem prostoru), dodaten prostor za noge za udobnejše potovanje, brezplačen Wi-Fi, vtičnice poleg sedežev in WC. Potniki med potovanjem lahko delajo ali spijo in na letališče prispejo sproščeni.


Povezava
Dnevna frekvenca
Trajanje
Na www.FlixBus.si v (€)
Direktna povezava
Ljubljana <> Benetke (letališče)
10x na dan
3:04 h
18,00 €
x
Ljubljana <> Dunaj (letališče)
1x na dan
5:20 h
25,99 €
x
Ljubljana <> Stuttgart (letališče)
3x na dan
7:50 h
29,99 €
x
Maribor - Benetke (letališče)
1x na dan
5:15 h
29,99 €
x
Maribor - Dunaj (letališče)
1x na dan
3:45 h
15,99 €
x