Pri MAN-u pospešeno razvijajo novo kabino

Eden od privržencev MAN-a je naredil je fotografsko ilustracijo in razložil, kaj misli, da se bo zgodilo z naslednjo generacijo tovornjakov MAN.

Špekulacije o novi generaciji tovornjakov
Struktura kabine in tudi streha te XXL-verzije bosta v bistvu ostali enaki. To ponazarja položaj zgornjih sprednjih lučk, ki ostajajo na istem mestu.

Struktura kabine in tudi streha te XXL-verzije bosta v bistvu ostali enaki. To ponazarja položaj zgornjih sprednjih lučk, ki ostajajo na istem mestu. Kljub temu pa je XXL kabina ena izmed največjih na trgu, tako da ni potrebe po večji spremembi. Sprednji odbijač bo oblikovan drugače, kar bo pripomoglo k zmanjšanju poškodb v primeru trčenja z ljudmi. Modre črte ponazarjajo, kakšna bi lahko bila oblika žarometov in rešetk, gre za ugibanje po linijah, ki so vidne pod maskirno oblogo. Spodnji del stranskih vrat še ni dokončan. Ta bo najverjetneje krajši in bo sledil linijam prenovljenega sprednjega odbijača, kar je prikazano z rdečo črto. Poleg tega bodo spojlerji na sprednjih vogalih kabine najverjetneje zamenjani s kratkimi loputami, prikazanimi v rumeni barvi, ki izboljšujejo aerodinamiko. Kabina na sliki še vedno nosi sprednje spojlerje obstoječega modela, vendar pa je to lahko samo prikrivanje.