Optifleet tudi preko mobilne aplikacije

Optifleet, programska oprema za upravljanje flote, ki so razvili pri Renault Trucks je sedaj na voljo v mobilni različici. Operaterji imajo sedaj dostop do informacij o floti v realnem času kjerkoli in kadarkoli in to na mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih in se lahko hitro odzovejo na nepričakovane dogodke.

Optifleet tudi preko mobilne aplikacije

Poenostavljeni vmesnik aplikacije Optifleet omogoča upraviteljem voznih parkov dostop do svojih vozil s klikom in brez težav lahko dodeljujejo nove naloge (My fleet now) ali pa spremljajo in ocenjujejo posamezno vozno vedenje voznika in uporabo tovornjakov s strani svojih voznikov (Ecoscore).

Trije moduli v aplikaciji pomagajo optimizirati vožnjo voznika, učinkovito upravljati vozne parke in nadzirati obratovalne stroške:

- Modul Check ponuja tehnične informacije o vozilih, ki so še posebej koristni pri zmanjševanju porabe goriva in emisij CO2. To vključuje funkcijo Ecoscore, s katero je mogoče analizirati slog vožnje in določiti področja, na katerih je mogoče ukrepati za zmanjšanje porabe goriva.

- Modul Map (zemljevid) geo-locira vozila v realnem času, analizira poti in odpira možnost optimizacije časa in kilometrine.

- Modul Drive ponuja informacije o času vožnje in omogoča operaterjem, da oddaljeno dostopajo do podatkov z vozniških kartic in tahografskih naprav.

Z novo mobilno aplikacijo Optifleet Renault Trucks razvija svoje rešitve za podporo prevoznikom, ki se zavzemajo za sledenje in zniževanje porabe goriva in emisij CO2. Zahvaljujoč upravljanju voznega parka v realnem času se lahko operaterji odzovejo hitreje in povečajo dobičkonosnost, hkrati pa povečujejo zadovoljstvo kupcev. V praksi lahko podjetje s sistemom Optifleet ustvari prihranke do 5.000 evrov na leto na vozilo.

Aplikacija Optifleet je na voljo za prenos iz trgovine AppStore in Google Play. Uporaba aplikacije je predmet naročnine na storitev Optifleet.

Fotogalerija