ODGOVOR VSEM POKLICNIM UPORABNIKOM

Pri CITROËNU so pripravili širok izbor gospodarskih vozil z inovativnim in učinkovitim dizajnom, motorji in opremo. CITROËN želi doseči, da bi v njegovi ponudbi vsak našel pravo vozilo zase. Gospodarska vozila so partnerji pri vsakdanjem delu, zato je CITROËN dodelal tudi njihovo udobje, robustnost in varnost.

CITROËN

PRI IZBIRI GOSPODARSKEGA VOZILA SI POSTAVITE PRAVA VPRAŠANJA!

Prevažate težke in velike kose tovora?
Najprej preverite največjo nosilnost in prostornino vsakega po sameznega modela in ugotovite, kateri bi najbolje ustrezal vašim potrebam glede na dejavnost, s katero se ukvarjate. Pazite, da svojih potreb ne podcenite.

Vozite predvsem po mestu ali opravljate veliko daljših poti?
Če prevažate težke tovore na dolgih razdaljah, boste potrebovali veliko moči. Če vozite predvsem po mestu, bodo primernejši varčni motorji.

Pogosto potujete v družbi drugih ljudi?
Raje kot za dva posamična prednja sedeža se odločite za vozilo, ki bo imelo spredaj tri sedišča. Če je vaša ekipa še številčnejša, izberite podaljšano kabino, v kateri je lahko še dodatna vrsta s tremi ali štirimi sedišči.

Preživite v vozilu veliko časa?
Mobilna pisarna vam omogoča delo v odličnih pogojih in v njej si lahko skrbno uredite vso dokumentacijo. Za volanom vas bo pričakalo udobno in dodelano vozniško okolje, ki se lahko kosa tudi z osebnimi vozili.

Odkrijte popolno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakdanjih dejavnostih.

CITROËN BERLINGO, moderen, vsestranski in … domiseln! Še vedno tako modularen in funkcionalen novi Berlingo s svojo zaokroženo ponudbo oblik karoserije, motorjev in opreme ponuja odgovor na vse vaše poklicne potrebe.
CITROËN JUMPER , zasnovan za delo pod najboljšimi pogoji. Citroën Jumper je delovni tovariš, pa tudi zastavonoša podjetja, ki je njegov lastnik in ima prav vse, da vas zapelje.
Nova pridobitev v paleti lahkih gospodarskih vozil pa je NOVI CITROËN JUMPY , ki je z novo genracijo pridobil optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, tehnologije za pomoč pri vožnji in motorje nove generacije, s katerimi postane idealen poklicni spremljevalec "vsakodnevnih junakov".

Več na www.citroen.si

Fotogalerija