Največja svetovna razstava avtobusov na svetu

Največja svetovna razstava avtobusov na svetu svoja vrata odpira svoja vrata čez slab mesec dni. Ob 25. obletnici pa bo razstava tudi prvič izpeljana v Bruslju.

Največja svetovna razstava avtobusov na svetu
Ker ekipa Busworld-a in vizija ostajata enaki, temu posledično sledi tudi vzdušje. Razstava bo ostala enaka, le večja, z lažjim iskanjem in izbiro bližnjih hotelov in restavracij.

Razstava je bila že od samega začetka zasnovana izključno za avtobuse in samo avtobuse: nobena druga gospodarska vozila (tovornjaki, dostavna vozila…) ali druge oblike javnega prevoza (tramvaji, vlaki, podzemne železnice) še nikoli niso vstopili na razstavni salon Busworld. Proizvajalci avtobusov, karoserij, sestavnih delov in opreme svoje najnovejše izdelke in storitve razstavljajo 6 dni. In sicer od petka, 18. oktobra do srede, 23. oktobra 2019 na Brussels Expo v Belgiji.

Dogodek prestavili na večji razstavni prostor - Brussels Expo
Leta 2017 je razstava Busworld Europe štela 376 razstavljavcev iz 33 držav. Obiskalo jo je več kot 37.000 obiskovalcev iz 118 držav. Busworld je idealna mednarodna platforma za mreženje za vse strokovnjake v avtobusni industriji. In predvsem: zabavno je. Zaradi nenehne rasti obsega Busworlda so se organizatorji odločili dogodek prestaviti na večji razstavni prostor - Brussels Expo. Bruselj, glavno mesto Evrope, združuje številne prednosti. V celoti izpolnjuje zahteve vseh razstavljavcev in obiskovalcev. Med razstavo ponuja Busworld svojim razstavljavcem in obiskovalcem brezplačen javni prevoz v mestnem središču Bruslja (vse oblike prevoza MIVB / STIB).Busworld bo tudi v Bruselju poosebljal že tako znano in za razstavo značilno "vzdušje Kortrijk". Ker ekipa Busworld-a in vizija ostajata enaki, temu posledično sledi tudi vzdušje. Razstava bo ostala enaka, le večja, z lažjim iskanjem in izbiro bližnjih hotelov in restavracij. V sodelovanju z Busworld bo mednarodna avtobusna konferenca - sodelovanje med UITP in Busworld Academy - odprla svoja vrata v Bruslju od 21. do 23. oktobra, ki bo združevala obiske razstav in udeležbo na seminarju.Celoten seznam razstavljavcev s pozicijo o razstavnem prostoru in dodatnimi informacijami o njihovi ponudbi je na voljo na spletni strani in v aplikaciji Busworld. Mnogi od njih načrtujejo predstavitve novih izdelkov ali napovedujejo predstavitev nadaljnjega razvoja. Aplikacija Busworld je idealno orodje za načrtovanje obiska. Obiskovalci tam lahko izberejo razstavljavce, ki jih želijo obiskati, in poiščejo vse praktične informacije.