Začetek sodelovanja FlixBus in Trafike 3DVA

Začetek sodelovanja med največjim ponudnikom prevozov v Evropi FlixBus in največjo verigo trafik v Sloveniji Trafika 3DVA. Partnerja, ki razvijata tradicionalne storitve z investiranjem v inovacije s pomočjo novih tehnologij, sta se odločila združiti svoje znanje ter kupcem ponuditi kakovost in zlahka dostopne storitve.

Flixbus

Vozovnice FlixBus za katero koli destinacijo v mreži FlixBus je mogoče kupiti v več kot 180 trafikah 3DVA po vsej Sloveniji. Zeleni FlixBus avtobusi imajo trenutne odhode iz 6 slovenskih mest: Ljubljane, Maribora, Ptuja, Kopra, Portoroža in Bleda za destinacije po vsej Evropi.

„Sodelovanje s Trafiko 3DVA pomeni pomemben korak bliže k zagotavljanju boljše kakovosti in dostopnejših storitev za naše stranke. Zahvaljujoč obsežni mreži prodajnih mest po vsej Sloveniji smo Trafiko 3DVA prepoznali kot ključnega partnerja pri fizični prodaji vozovnic FlixBus,” je povedal Ante Grbeša, izvršni direktor za FlixBus CEE S.

„Sodelovanje s podjetjem FlixBus pomeni širjenje naše ponudbe storitev kot odgovor na potrebe naših strank, ki želijo vozovnico kupiti na prodajnem mestu. Z novimi storitvami, izdelki in prijaznim osebjem zadovoljujemo vsakodnevne potrebe naših strank,‟ je povedal Milan Rus, direktor Tobačne 3DVA.

Ob začetku sodelovanja bo FlixBus vsa prodajna mesta Trafika 3DVA opremil s kuponi za 10 % popusta.