Lotransov voznik dosegel izjemne rezultate

Podjetje Lotrans je skupaj s Scania produktom Ecolution, ki nakazuje na predanost k odgovornosti in trajnostnemu transportu, doseglo zavidljiv rezultat.

Lotransov voznik dosegel izjemne rezultate
Skupaj z Ecolution pogodbo Scania dokazuje svojo predanost k odgovornosti in vodi pot v smeri trajnostnega transporta.

Družinsko podjetje Lotrans se ukvarja z logistiko in transportom v mednarodnem prometu. V svoji floti imajo 14 Scania tovornjakov in 8 tovornjakov drugih znamk. Z organizacijo transporta in carinjenjem blaga v mednarodnem transportu in logistiki se ukvarjajo že od leta 1992. Podjetje Lotrans je skupaj s Scania produktom Ecolution, ki nakazuje na predanost k odgovornosti in trajnostnemu transportu, doseglo zavidljiv rezultat. Voznik Darko je dosegel izjemne rezultate pri varčevanju z gorivom (98 %). Kljub temu, da so ostali vozniki pri mestni vožnji in vožnji v hrib izgubili precej točk, jih je Darko obdržal.

Darko vozi za podjetje Lotrans že 8 let. S prevozništvom se ukvarja že 13 let. Vozi Scanio R450, za katero pravi, da je izredno udobna in se v njej počuti kot doma. V enem letu je opravil 118.000 kilometrov in drži porabo pri okoli 24 litrih. S kvaliteto tovornjaka je izredno zadovoljen in v vožnji z njim uživa. Pred tem je pet let vozil model R450, izdelan leta 2011.


Skupaj z Ecolution pogodbo Scania dokazuje svojo predanost k odgovornosti in vodi pot v smeri trajnostnega transporta. Odločitev za pogodbo Scania Ecolution je premik k uspehu poslovanja strank. Vozila z Ecolution pogodbo v Evropi v povprečju porabijo 12 odstotkov manj goriva in imajo zato nižje emisije CO2.

Scaniin program Ecolution je rešitev za gospodarno porabo goriva. S poglobljenim razumevanjem delovanja posamezne stranke lahko pri Scaniji optimizirajo vozilo, prilagodijo upravljanje za voznika in uvedejo razširjen program vzdrževanja. Rezultat je nižja poraba goriva in nižje emisije CO₂. Podatki o delovanju obstoječega vozila povedo, kako lahko kar najbolj zmanjšamo porabo goriva in količino škodljivih emisij.

Več o Ecolution programu si preberite tukaj

Fotogalerija