Izdelali jih bodo le 125!

Pri Renault Trucks praznujejo 125. obletnico zgodovine blagovne znamke z novo omejeno serijo, T High 1894 Edition. V Evropi bo na voljo le 125 teh vozil.

Izdelali jih bodo le 125!
T High 1894 je opremljen s 13-litrskim motorjem moči 520 KM.

Karoserija je obarvana izključno v Polnočno modro barvo, medtem ko so določeni deli vozila, vključno z rešetko hladilnika, odeti z zlato rumeno barvo. Drugi deli, kot so pesta so pobarvani z rdečo barvo. T High 1894 je opremljen tudi z zlato rumenima trobljama in sklopom luči na strehi kabine.

Grafična popestritev na karoseriji, kot je napis "Edition 1894" je nameščen na obeh straneh in na zadnji strani kabine. Notranjost kabine ima enak barvni odtenek. Armaturna plošča in volanski obroč sta v Polnočno modri barvi in notranjost vrat pa se bohoti v rdeči in modri barvi. Rdeče so obdani zračniki. Črni usnjeni sedeži Recaro imajo rdeče šive, medtem ko je v vzglavnik izvezen podpisom "Edition 1894" in to v zlato rumeni barvi. T High 1894 je prav tako opremljen z rdečimi preprogami in zlato rumenimi zavesami. 

Ta omejena serija vsebuje tudi vrhunsko opremo za izboljšanje voznikovega udobja, kot je panoramska armaturna plošča z LCD zaslonom "Edition 1894" in sekundarni zaslon ROADPAD + z vzvratno kamero. Kar se tiče moči, je T High 1894 opremljen s 13-litrskim motorjem moči 520 KM.

Fotogalerija