Enostaven nakup rabljenega tovornega vozila

Podjetje KAPS COMMERCE, d. o. o., je mlado in ambiciozno podjetje, katerega dejavnosti sta uvoz in prodaja vseh vrst tovornih in priklopnih vozil. Sodelujejo z več poslovnimi partnerji iz vse Evrope, tako da je izbira tovornih vozil in prikolic kar največja.

Enostaven nakup rabljenega tovornega vozila
Kupcem zagotavljajo celostno storitev pri nakupu tovornih vozil in prikolic. Željam in potrebam kupcev se v celoti prilagajajo in sledijo njihovim potrebam.

Generalni tuji poslovni partner je podjetje CLASS TRUCKS iz Litve, s katerim ima podjetje KAPS COMMERCE podpisano ekskluzivno pogodbo o sodelovanju. To pomeni, da si lahko kupci tovorna vozila fizično ogledajo na sedežu podjetja in ne več zgolj v tujini, kot je bila to praksa v preteklosti. S tem pa so tudi edini ponudnik rabljenih tovornih vozil Mercedes-Benz in Volvo, letnik 2016 in 2017, na slovenskem trgu. Dodatna prednost je tudi konkurenčna cena za dotična tovorna vozila. Poleg tega pa omenjeni partner tudi razpolaga z več kot 700 rabljenimi vozili letno, med katerimi lahko izbirajo kupci.


Kupcem zagotavljajo celostno storitev pri nakupu tovornih vozil in prikolic. Željam in potrebam kupcev se v celoti prilagajajo in sledijo njihovim potrebam. Na voljo je širok spekter vozil od letnika 2013 dalje, prednjačijo pa tovorna vozila znamke Mercedes-Benz. Kupci pri podjetju KAPS COMMERCE prevzamejo brezhibna vozila, saj so vsa predhodno pregledana po standardu "CHECK OUT". Strankam nudijo celostne storitve, in sicer vse od homologacije vozila, kontrole tahografa, tehničnega pregleda, možnosti odkupa njihovega starega tovornega vozila, cenitve njihovega tovornega vozila in komisijske prodaje.

Vse storitve na enem mestu: 

- svetovanje
- ponudba financiranja s strani šestih različnih ponudnikov
- z znanjem in izkušnjami na področju tovornih vozil
- pomoč pri izvozu vozila v tretje države na področju priprave kompletne carinske dokumentacije (EU1 EX).

Cilj podjetja je postati eden izmed vodilnih ponudnikov na trgu rabljenih tovornih vozil in prikolic ter v skladu s potrebami svojih partnerjev in kupcev širiti ponudbo in prisotnost na trgu. Trenutno so prisotni na trgu v Sloveniji, v letu 2019 pa v okviru podjetja CLASS TRUCKS načrtujejo širitev tudi na balkanski trg.