DPD Slovenija dostavil 10.000.000 paket

Zadnji septembrski dan se bo za podjetje DPD Slovenija zapisal v zgodovino kot prav poseben dan. Kot dan, ko so stranki dostavili točno 10.000.000. paket.

dpd


Na območju Dravske doline, natančneje v Radljah ob Dravi, je kurir, Ljubo Kološa, stranki dostavil natanko 10.000.000. paket! Da je to zares velik dogodek pričajo tudi besede direktorja DPD Slovenija, Igorja Jakoljevića:
»Podjetje DPD Slovenija je bilo ustanovljeno pred 11 leti in statistiko poslanih paketov beležimo od prvega dne delovanja. Ponosen sem na zaposlene, brez katerih nam to ne bi uspelo. To je pomembna prelomnica na naši poti, saj potrjuje, da je naše delo kakovostno, da nam stranke zaupajo in da postajamo vedno bolj pomemben igralec na slovenskem trgu. Izzivi bodo sedaj postali še večji in zahtevnejši in ponosno ter samozavestno gremo novim zmagam naproti!«
Prejemnica 10.000.000. paketa pa je bila gospa Irma Grubelnik. In kot se za takšen mejnik spodobi, so prejemnico paketa nagradili z bonom turistične agencije v vrednosti 250 EUR in z drugim promocijskim materialom podjetja. Gospa Irma Grubelnik je ob tem povedala:
»Bila sem zares prijetno presenečena, saj kaj takšnega nisem pričakovala, prav tako sem to doživela prvič v življenju. Vesela sem, da sem lahko bila del tega. Ta dan si bom za dolgo zapomnila, hvala vam!«