Dnevno obveščanje o stanju dobav

Podjetje Schmitz Cargobull dnevno posreduje informacije o produktih, novostih in o ukrepih glede korona virusa, ki veljajo v koncernu Schmitz Cargobull.

Schmitz Cargobull - 100% pametne prikolice
Storitvena mreža Schmitz Cargobull deluje nemoteno.

Informacije so dosegljive na tem spletnem mestu  

Obenem pa sporočajo: »V teh zahtevnih časih se zavedamo, da vi in celotna logistična industrija bistveno prispevate k ohranjanju javne oskrbe. Da bi vas podprli z našimi vozili, storitvami in rezervnimi deli, smo sprejeli celovite notranje zaščitne ukrepe in imenovali posebno delovno skupino, ki načrtuje možne scenarije in usklajuje vse potrebne ukrepe.«

Dnevni podatki so dosegljivi na tej povezavi

Schmitz Cargobull tako na dnevni bazi obvešča o splošnih situacijah in spremembah glede dobave njihovih produktov.

Splošni predpisi pri Schmitz Cargobull

Aktualno ni nobenih omejitev pri dobavi materialov ali dostavi novih in rabljenih prikolic, razen nekaterih držav. Proizvodnja in dobava rezervnih delov se nadaljuje kot običajno. Upravljanje oskrbovalne verige spremlja vhodne in odhodne dobavne verige in vsakodnevno se usklajujejo vse morebitne spremembe, ki potrebne za vzdrževanje dobave materialov. Dostava priklopnikov se bo nadaljevala na vseh lokacijah v skladu z lokalnimi regulativnimi zahtevami. V koliko se bi zaradi pandemije Covid-19 pojavila kakšna sprememba, se takoj oglasimo in bomo skupaj sprejeli najboljši postopek. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na vašega prodajalca. Lahko pa pošljete e-pošto corona@cargobull.com.

Dostava vozil iz vseh proizvodnih obratov še vedno poteka nemoteno.

Prevzem vozil je trenutno mogoč na vseh lokacijah v skladu z lokalnimi regulativnimi zahtevami. Na vsaki lokaciji poskrbimo za sanitarne prostore za voznike. Pri prevzemu vozila se spremlja tudi dobro počutje voznikov. Tople in hladne pijače ter različni prigrizki so na voljo brezplačno. 

Storitvena mreža Schmitz Cargobull deluje nemoteno

Storitvena mreža Schmitz Cargobull deluje nemoteno. Dobava rezervnih delov prek logističnega omrežja je doslej potekala brez večjih omejitev. Oskrba naših dobaviteljev je stabilna z manjšimi izjemami in je vsakodnevno nadzorovana. Naši partnerji za servisne storitve so na voljo tudi v najbolj prizadetih državah, kot sta Španija in Italija. Obstajajo nekatere omejitve zaradi skrajšanega delovnega časa. 24-urna asistenca Cargobull Euroservice je dosegljiva na brezplačno telefonsko številko 00 800 24 227 462 855 in nudi pomoč na cesti kot običajno.