11. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES - OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2024

27.– 29. marec 2024 – GH Bernardin, Portorož Kot glavni medijski partner vas skupaj s SLZ vabimo, da se udeležite 11. mednarodnega logističnega kongresa.

11. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES
11. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES

Tudi to leto z našim medijem z veseljem sodelujemo pri soustvarjanju mednarodnega prostora, grajenju znanja in krepitev poznanstev med vsemi, ki sodelujejo v panogi logistike, proizvodnje in transporta. Letošnji kongres daje največji poudarek regijski prisotnosti in povezovanju, obljublja še več znanja, druženja, še več doma in po svetu nagrajenih projektov, domačih in tujih predavateljev!

Zato tudi vse vas, dragi naši bralci, vabimo, da se dogodka udeležite in na ta način vzpostavite nove poslovne stike, izkoristite prednosti mreženja in ustvarite nove poslovne priložnosti. Poiščite zanesljive partnerje, ki vam bodo omogočili hitrejši razvoj poslovanja! 

Kongres bo tudi v letošnjem letu z vami delil najboljše prakse in rešitve, ki jih lahko prenesete v svoje okolje, in s tem povečate učinkovitost in konkurenčnost podjetja.  

  • PRIHODNOST LOGISTIKE IZ RAZLIČNIH PERSPEKTIV.
  • CELOVITA LOGISTIČNA STORITEV. KAKO NAM LAHKO POMAGA UMETNA INTELIGENCA? Kje vse se lahko vključuje zunanji izvajalec logistične storitve? Kako lahko zunanje izvajanje logistike vpliva na nižje stroške logistike? Kaj obsega celotna logistična storitev? 
  • RAZVOJ LOGISTIKE V REGIJI. Kako z regionalno prisotnostjo omogočamo konkurenčnejšo pozicijo našim naročnikom?
  • UVEDBA MES SISTEMOV V PROIZVODNA PODJETJA VPLIVA TUDI NA NIŽJE STROŠKE LOGISTIKE. ZNAMO NAJTI USTREZNO REŠITEV? Kakšne so izkušnje z implementacijo pri najboljših? Kje je povezava med MES sistemi in logistiko? Kako lahko z učinkovito implementacijo MES sistema vplivamo na logistiko in nižje OWH stroške? Kakšna je vloga umetne inteligence? Kako poiskati ustrezno rešitev? 
  • AVTOMATIZACIJA IN DIGITALIZACIJA V TRANSPORTU IN LOGISTIKI. Kje so priložnosti za avtomatizacijo tudi v transportu? Kakšne so digitalne rešitve izven klasične digitalizacije osnovnih procesov? 
  • RAZVOJ PROMETA V SLOVENIJI. Kateri so potencialni kratkoročni ukrepi? Kateri so nujni prvi koraki? Kdo lahko največ pomaga? 

KODA ZA POPUST ZA NAŠE ČLANE

Izkoristite ugodnost pri prijavi na kongres in si zagotovite kotizacijo s
10% popustom s kodo LOGTL.

PROGRAM IN PRIJAVNICA