Zmagal je Slovenec Rok Bečan!

Scania tekmovanje za voznike se je letos odvijalo v Zagrebu. Na regionalnem finalu so se v spretnostni vožnji pomerili vozniki iz Slovenije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Prvo mesto med slovenskimi tekmovalci je osvojil Rok Bečan.

Scania Drivers Competitions: Zmagal je Slovenec Rok Bečan!
Rok Bečan je na regionalnem Scania Driver Competitions tekmovanju v Zagrebu osvojil prvo mesto.

Rok Bečan je na regionalnem Scania Driver Competitions tekmovanju v Zagrebu med slovenskimi tekmovalci osvojil prvo mesto. Konec meseca maja se bo preizkusil še na Švedskem, kjer se bo potegoval za glavno nagrado, tovornjak v vrednosti €100.000. Poleg njega so se tudi ostali tekmovalci odlično odrezali. Na stopničke sta stopila tudi Natan Ožbolt in Jožef Ropret. Čestitke vsem in veliko sreče tudi na Švedskem. 


Vozniške spretnosti so nujne za zagotavljanje varnih, trajnostnih in učinkovitih transportnih rešitev. Prav zato Scaniino tekmovanje za voznike Scania Driver Competitions nagrajuje poklicne voznike, ki za volanom vplivajo na spremembe. Z več kot 350.000 udeleženci z vsega sveta je Scaniino tekmovanje za voznike največje tekmovanje za voznike tovornjakov na svetu. Za naziv najboljšega so potrebni praksa, odločnost in izkušnje. Poleg naziva najboljšega voznika tovornjaka v Evropi zmagovalec prejme še 100.000 EUR, ki jih lahko porabi za povsem nov tovornjak Scania po svoji meri.

Fotogalerija