XF Unity Edition tudi v barvah slovenske zastave

Pri DAF-u so pripravili posebno serijo modela XF, katero poleg bogate serijske opreme zaznamuje tudi prepoznavna zunanja poslikava. Na voljo bo tudi za slovenski trg in sicer z poslikavo slovenske zastave.

nevlook2020b
Posebne serije Unity Edition je namenjena lokalnim tržiščem, poslikava za slovenski trg pa vključuje barve slovenske zastave. | Foto: XF Unity Edition tudi v barvah slovenske zastave

Vozila XF Unity Edition bodo na voljo z dvema vrstama kabin in sicer s Space Cab in Super Space Cab- Za pogon bo poskrbel 13-litrski vrstni šestvaljnik MX-13, ki razvije 480 oziroma 530 KM in deluje v kombinaciji z avtomatiziranim menjalnikom ZF TraXon. Poleg bogate serijske opreme za udobje voznika velja omeniti še DAF MultiSupport garancijo Plus na celotno vozilo, ki zajema garancijo na celotno vozilo za dobo 3 let do 500.000 prevoženih kilometrov ter 1 leto garancije pomoči na cesti.


Posebne serije Unity Edition je namenjena lokalnim tržiščem, poslikava za slovenski trg pa vključuje barve slovenske zastave. Bela, modra in rdeča se prelivajo preko maske vozila, sprednjega dela strehe ter po bokih, vzvratnih ogledalih in pri vratnih kljukah.

Fotogalerija