VIDEO: Spoznajte privlačno voznico Angelico!

Spoznajte Angelico Larsson, švedsko voznico tovornjakov, upravljavko težke mehanizacije, padalko, potapljačico, motoristko... torej, običajno dekle iz vaše soseščine. Pa je res?

VIDEO: Spoznajte privlačno voznico Angelico!
VIDEO: Spoznajte privlačno voznico Angelico!

Angelica je kmalu po začetku objavljanja fotografij na Instagramu postala mednarodni hit. S svojo izklesano postavo, brezhibno kožo in gostimi svetlimi lasmi je bila hitro poimenovano kot najlepša voznica tovornih vozil na svetu. Tega naziva sicer ne mara, pravi pa da bi bila veliko raje poznana po svojih vozniških sposobnostih in delovni etiki kot po videzu. In spretnostih, ki jih ima!


Privlačna Švedinja obvladuje težko mehanizacijo in velike tovornjake z več stila in gracioznosti kot nekateri najboljši moški vozniki. In vse to počne z nasmehom na ustih. Ko je pri rosnih štirih letih prvič splezala v notranjost velikega tovornjaka, je odkrila strast do tovornjakov in vožnje. Z 19-timi leti je opravila vozniški izpit za tovornjak in začela profesionalno voziti vlačilce po Švedskem.


Navdušena je nad vlačilci Scania, obvlada pa tudi vožnjo ostalih tovornih vozil, snežnih plugov in celo bagerjev ter druge težke opreme. Pravzaprav ima v lasti svoj zelo nakladalec na kolesih oziroma snežni plug, ki ga po zasneženih cestah vozi za zabavo! Njene sanje pa so, da s svojim zvestim spremljevalcem potuje po svetu in težka tovorna vozila vozi v najhujših in najbolj zahtevnih razmerah, ki jih lahko najde.


Fotogalerija