VIDEO: S TAMOM na dolgi »furi«

Dragi naši naročniki, bralci in obiskovalci spletne strani, ob Novem letu Vam namenjamo zanimiv video zapis, ki ga je v sodelovanju s snemalcem pripravil naš sodelavec, Emil Šterbenk. Nikakor ni mogel verjeti, da bi lahko s tovornjaki kot so TAM 4500 ali 5000, MAN 635, Mercedes 1113 in z drugimi desetletja nazaj vozniki prevozili tudi do 800 km dnevno.

VIDEO: S TAM-om na dolgi »furi«
VIDEO: S TAM-om na dolgi »furi«

Na lep jesenski dan se je zato malo pred peto zjutraj povzpel v kabino svojega starodobnega TAM-a in iz Šmartnega ob Paki odpeljal proti Koroški, obrnil v Dravski dolini ter skozi Šaleško dolino in Celje prispel skoraj do Kostanjevice ob Krki. Tam je obrnil, jo ubral proti Velenju in naredil še krog po Zgornji Savinjski ter Zadrečki dolini. Do mraka je prevozil veliko kilometrov. Celotna zgodba je podrobneje opisana v naši decembrski številki, ki je na voljo na vseh bolje založenih mestih za prodajo tiskovin. 

V letu 2020 Vam uredništvo in sodelavci revije Transport & Logistika želimo veliko varnih kilometrov ter zadovoljstva pri vrtenju volanov. 


Fotogalerija