V Ljubljani odprli razstavni salon nove generacije tovornjakov MAN

MAN Truck & Bus Slovenija je v avgustu 2020 odprl Levji izkustveni razstavni salon v okviru katerega lahko obiskovalci spoznajo novo generacijo tovornjakov MAN.

f-11-2a
Možnost predstavitve pa ni omejena na virtualni svet, temveč si je mogoče osebno predstavitev novega leva vključno z možnostjo testne vožnje rezervirati preko spletnega obrazca.

V podjetju MAN Truck & Bus Slovenija želijo čim širši javnosti ponuditi priložnost, da novega leva tudi osebno spoznajo in preizkusijo na cesti, zato so pripravili prav poseben izkustveni razstavni salon, ki med drugim omogoča brezstično predstavitev nove generacije tovornjakov MAN. Virtualni prodajni svetovalec, ki mu lahko prisluhnete na velikem zaslonu na dotik vam v 20 minutah predstavi novo generacijo tovornjakov MAN. Prav tako so vam na razstavnem prostoru na voljo številne aplikacije preko katerih lahko dobite poglobljen vpogled v vse novosti, ki jih novi lev prinaša na trg.

Individualne predstavitve novega leva vključno s testnimi vožnjami

Možnost predstavitve pa ni omejena na virtualni svet temveč si je mogoče osebno predstavitev novega leva vključno z možnostjo testne vožnje rezervirati preko spletnega obrazca (bit.ly/spoznajtenovegaleva).

 »Izkustveni razstavni salon novega Leva je odgovor na številne prošnje tako naših strank kakor tudi voznikov, partnerjev in ljubiteljev znamke MAN, med katerimi si vsi želijo novega Leva osebno spoznati. Izvedba lokalne premiere za večje število udeležencev zaradi nove realnosti, ki jo je prinesel COVID-19 ni bila mogoča, zato je nastal izkustveni razstavni salon, ki vsem, ki si to želijo, omogoča osebno srečanje z novim Levom v varnem okolju. Hkrati pa mnogo bolj oseben in individualen pristop odlično ponazarja bistvo novega leva – Ko kupite kamion. Dobite pa partnerja Tanja Činč, vodja marketinga in odnosov z javnostmi v podjetju MAN Truck & Bus Slovenija.

Levji izkustveni razstavni salon bo na voljo do 30. septembra 2020.

Fotogalerija