Townstar na voljo tudi v Sloveniji

Novi Townstar Combi, ki uvaja naslednje poglavje Nissanove celovite ponudbe vozil, je zdaj možno naročiti tudi v Sloveniji. Na voljo je v potniški različici, kupci na evropskih trgih pa ga lahko naročajo v dveh različicah z bencinskim motorjem.

Nissan Townstar
Nissan Townstar | Foto: Nissan

Vsestranskost novega dostavnika Townstar Combi se prenaša na potniško različico, ki je zasnovana od koles navzgor, da bi zasebnim kupcem pomagala pri premagovanju izzivov aktivnega življenjskega sloga. Bencinski 1,3-litrski motor v celoti izpolnjuje najnovejše norme Euro 6d-Full in ima učinkovitejšo porabo goriva do 6,8 l/100 km. S 130 konjskimi močmi in 240 Nm navora zagotavlja tudi veliko moči za podporo voznikom pri njihovih vsakodnevnih vožnjah.


Kupci se lahko vozijo varno tudi zaradi čvrste zasnove novega modela Townstar Combi. Potniška različica je po strogih protokolih preskušanja varnosti osebnih avtomobilov Euro NCAP prejela 4 od 5 možnih zvezdic. Novi petsedežni Townstar Combi ponuja veliko prostornost, saj ima največ prostora za noge potnikov (1.478 mm spredaj / 1.480 mm zadaj) ter prostora za ramena in komolce v svojem segmentu. 


Vsestransko uporabno vozilo ponuja tudi zelo konkurenčno dostopnost s sprednjimi vrati, ki se odpirajo za skoraj 90°, in priročnimi drsnimi vrati, ki omogočajo enostaven dostop do zadnjih sedežev. Kupci imajo na voljo tudi veliko prtljažnega prostora, ki ga je mogoče razširiti od 775 do 3.500 litrov, ter za 49,5 litra odlagalnih mest v prednjem in v zadnjem delu prostora za potnike.


Skladno s ponudbo novega modela Townstar Combi je potniška različica opremljena z obsežnim naborom več kot 20 tehnoloških funkcij vključno s serijskimi žarometi s svetilnimi diodami (LED) in Nissanovim sistemom Around View Monitor (AVM). Sistem AVM, ki je edinstven v tem segmentu, uporablja več kamer za ustvarjanje 360-stopinjskega pogleda na okolico, kar voznikom zagotavlja sproščeno manevriranje na tesnem prostoru.

Cene z vstopnim paketom opreme Acenta se začenjajo pri 26.990 EUR.