TAM z novim zastopnikom v Združenih arabskih emiratih

Al Ghurair Motors, avtomobilska veja Al Ghuraira, enega vodilnih diverzificiranih družinskih podjetij v ZAE, je objavila strateško partnerstvo s TAM-Europe, priznanim proizvajalcem gospodarskih vozil s sedežem v Mariboru v Sloveniji. V skladu s sporazumom Al Ghurair Motors postaja ekskluzivni zastopnik za vsa električna vozila TAM-Europe v ZAE.

TAM ZAE
TAM ZAE | Foto: TAM Europe

Napoved je bila objavljena na vrhu o inovacijah v električnih vozilih v Abu Dhabi National Exhibition Center (ADNEC), platformi, ki prikazuje vrhunske tehnologije električnih vozil z vsega sveta. Slovesnega podpisa tega memoranduma o soglasju sta se udeležila John Iossifidis, generalni direktor pri Al Ghurairu, in Yusef Ma, izvršni direktor pri TAM-Europe, skupaj z drugimi višjimi predstavniki obeh podjetij. Vrhunec dogodka je bil električni dostavnik Model T600, prikazan na razstavnem prostoru, ki je vzbudil veliko zanimanje različnih vodilnih logističnih podjetij z vsega sveta.

TAM ZAE

Vključevanje električnih vozil v sisteme mestne mobilnosti igra pomembno vlogo pri doseganju cilja ZAE do leta 2050. Elektrifikacija prometnega sektorja, ki pomembno prispeva k svetovnim emisijam toplogrednih plinov, je ključnega pomena za zmanjšanje splošne intenzivnosti ogljika.