Spletni seminar: Kako izboljšati poslovanje avtobusnih podjetij

V sredo, 16. septembra, bo izveden še en spletni seminar, ki ga organizira Busworld akademija, potekal pa bo v angleškem jeziku. Obravnavani bodo izsledki zanimivih raziskav, vplivi in možnosti intermodalnih storitev.

14-17avtobus-leta-1
Obravnavani bodo izsledki zanimivih raziskav, vplivi in možnosti intermodalnih storitev.

Vsako manjše ali večje prevozniško podjetje mora temu slediti, sicer bodo potniki našli boljšo ponudbo za možnost prevoza in se izognili uporabi vaše storitve. Mogoče predstavlja ta spletni seminar tudi priložnost, da izboljšate poslovanje svojega avtobusnega podjetja. Dobili boste tudi vpogled, kako z avtobusom priti do končnega cilja (last mile). 

In ne nazadnje, v teh časih bo še več zgodb tudi o uspešnem povečanju povpraševanja! V seriji spletnih seminarjev želi Busworld akademija pomagati vašemu avtobusnemu podjetju razumeti, pravilen način potovanja vaših strank in kako ga digitalno optimizirati glede na povpraševanje, ponudbo, uporabniško izkušnjo, zvestobo in tudi kako zadržati potnike.


V pogovoru bodo sodelovali vodilni predstavniki velikih podjetij:

- Paola Daddato - lastnica podjetja D2G - Vodnik po inovacijah in digitalnem marketingu @ flibco.com – Tema: Zadnja milja, od ideje do inovativnega digitalnega izdelka za prevoz na letališče in z njega;

- Paolo Beria - izredni profesor za prometne ekonomije @ TRASPOL, Politecnico di Milano – Tema: Prihodnost intermodalnosti, priložnosti in grožnje za avtobusni trg;

- José Juan Ciccia - komercialni direktor @ Turismo Civa - Civina, Tema: Digitalna potovalna preobrazba;

- Walter Dabbicco - odgovoren za trženje @ MarinoBus – Tema: pomembni premisleki po 6-mesečni pandemiji prevoza medkrajevnih avtobusov v Italiji in komunikacijske strategije med koronavirusom.

Ne zamudite tega avtobusa na poti proti digitalizaciji. V sredo, 16. septembra, s pričetkom ob 15:00, po uradnem delu pa bo mogoče zastaviti tudi vprašanja. Skupno trajanje 75 minut.

Registrirajte se brezplačno TUKAJ