Slovenska predstavitev: Ford Custom v različicah Trail in Active

Ford je predstavil pustolovski različici Customa. Trail in Active prinašata privlačno obliko, dobre vozne zmogljivosti in seveda trpežnost.

20210118105246

Nova različica Ford Transit Custom Trail je zasnovana za uporabo v zahtevnih delovnih okoljih. Za boljši oprijem poskrbi serijsko vgrajeni novi diferencial z mehansko omejenim zdrsom (mLSD). Ekskluzivne nadgradnje zunanjosti in notranjosti poskrbijo, da Transit Custom Trail v še tako zahtevnih pogojih razvaja z udobjem in zmogljivostjo, ne da bi bila praktičnost kakorkoli zmanjšana.

Novi različici Active modelov Transit Custom in Tourneo Custom dopolnjujeta življenjski slog zasebnih in poslovnih uporabnikov, ki jih navdušujejo različne dejavnosti. Karoserija je zaščitena z dodatnimi oblogami, izbira diferenciala mLSD pa zagotovi dodaten oprijem na neutrjenih, spolzkih ali mehkih podlagah. Zunanjost z elementi športnih terencev doda vizualno privlačnost in poveča praktičnost, ko se poslovite od asfaltnih cest.

“Različici Active in Trail dokazujeta, kako vsestranska in zmogljiva je paleta Fordovih gospodarskih vozil,” je povedal Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketing pri Summit motors Ljubljana. Od poslovnih uporabnikov, ki morajo delati na odmaknjenih področjih, do dogodivščin željnih družin, ki iščejo vozilo za svoje pustolovščine – na voljo je Custom za vse sloge in vse zahteve. »Model Custom predstavlja več kot dve tretjini prodaje gospodarskih vozil, kjer v zadnjih letih na našem trgu beležimo ustaljeno rast prodaje. Nove različice Active in Trail bodo lepo dopolnile razvejano ponudbo lahkih gospodarskih vozil. V letošnjem letu planiramo vsaj 10% odstotkov prodaje novih različic Active in Trail. Vsa osvojena mednarodna in domača priznanja pomagajo pri pridobivanju tudi novih kupcev na našem trgu. Še posebej smo veseli dolgoletnih zvestih poslovnih uporabnikov, ki znajo ceniti našo največjo konkurenčno prednost, to je podaljšano 4 letno jamstvo, brez omejitve prevoženih kilometrov. Zanesljivost, varnost in udobnost, ki jo prinašajo novi modeli bodo zaupanje v Ford blagovno znamko, ki dosega najvišje prodajne številke lahkih gospodarskih vozil v Evropi, še povečalo,« je še dodal g. Oblak.Ford bo letos predstavil tudi manjša modela Transit Connect Active in Tourneo Connect Active. Oba krasijo robato oblikovanje Active, prilagodljiva notranjost in večji odmik od tal, za doplačilo pa sta lahko opremljena z diferencialom mLSD za še boljši prenos moči na podlago

Fotogalerija