Sejem gospodarskih vozil IAA 2020 odpovedan

Zaradi številnih prepovedi potovanj in prepovedi organizacije velikih dogodkov je sejem gospodarskih vozil IAA 2020 žal odpovedan.

iaa
iaa

Sejem gospodarskih vozil IAA je obenem tudi eden izmed vodilnih platform za promet, logistiko in mobilnost pri katerem pa so neposredni osebni stiki v središču sejma.

Ker v številnih državah velja omejitev potovanj, in bo tako tudi še v bodoče in ker so v prihajajočih mesecih v skoraj vseh evropskih državah prepovedani veliki dogodki organizacija sejma vseh sejmov ni več smiselna in možna.

Pri nemškem VDA so se zato odločili odpovedati sejem gospodarskih vozil IAA 2020, ki naj bi v Hannovru potekal od 24. do 30. septembra. Pri VDA pravijo, da je bilo težko sprejeti to odločitev

VDA je o odločitvi že obvestila številne razstavljavce, ki so se prijavili na IAA 2020, skupaj z vsemi ponudniki storitev Deutsche Messe AG ter vse politične in poslovne partnerje. Razstavljavci in ponudniki storitev so bili o odpovedi obveščeni že v zgodnji fazi, da bi čim bolj zmanjšali gospodarske posledice za podjetja. Naslednja gospodarska vozila IAA bodo septembra 2022.