Scania servisi postali avtorizirani SAF-Holland partner

Scania je začela sodelovanje s priznanim proizvajalcem osi prikolic SAF-Holland in s tem so delavnice v Sloveniji postale pooblaščeni partner tega nemškega podjetja.

Scania servisi postali avtorizirani SAF-Holland partner
Na voljo bo servis in menjava rezervnih delih za priklopnike in polpriklopnike: osi, vzmetenje, kolesa, zavore itd.

Sodelovanje bo nudilo podporo uporabnikom Scania storitev in sicer pri vzdrževanju vozil ter priklic v garancijskem obdobju in seveda tudi po njegovem izteku. Na voljo bo servis in menjava rezervnih delih za priklopnike in polpriklopnike: osi, vzmetenje, kolesa, zavore itd. Delavnice v Scania servisni mreži so pooblaščene za popravilo in vzdrževanje vseh prikolic in polprikolic s sestavnimi deli SAF-Holland.

»Veseli nas, da Scania aktivno in strokovno pristopa k širitvi poslovnega sodelovanja z dobavitelji in proizvajalci opreme za prikolice, kot je partnerstvo s skupino SAF Holland. Ena od temeljnih vrednot znamke je, da je stranka na prvem mestu, kar se trudimo s ponudbo dodatnih storitev doseči pri našem poslovanju. S širitvijo ponudbe storitev pa sledimo strategiji znamke Scania, ki želi postati vodilna znamka na svetu na področju trajnostnega transporta,« je dejal Matjaž Kastelec, vodja poprodaje v Scania Slovenija d.o.o.