Prihaja Volkswagen Caddy

Znamka Volkswagen Gospodarska vozila je na trg pripeljala novo generacijo modela Caddy. Peta generacija prodajne uspešnice, od katere je bilo do zdaj izdelanih že več kot tri milijone primerkov, prihaja na trg kot kombi, družinski enoprostorec, mestni dostavnik in avtodom.

caddy5012a
Volkswagen Caddy bo na trg prišel ob koncu meseca novembra.

Novi Volkswagen Caddy bo kot kombi in enoprostorec na voljo v sveže konfiguriranih izvedbah Kombi, Caddy, Life, Style in Move (promocijski model ob prihodu na trg), kot mestni dostavnik pa v izvedbah Cargo in Cargo Maxi (z dolgo med­osno razdaljo). Na trg bo prišel konec novembra, in sicer najprej v Nemčiji, Avstriji in na Poljskem. Potem bodo sledile ostale evropske države, v tretji fazi pa že izvozna tržišča, kot so Izrael, Južnoafriška republika in Avstralija. 

Ravno prav za naslednjo dopustniško sezono bo leta 2021 v modelsko ponudbo vključen tudi na novo razviti Caddy California (avtodom kot naslednik Caddyja Beach; opcijsko med drugim prvič z minikuhinjo, panoramsko stekleno streho in novim šotorom). Volkswagen Gospodarska vozila po poleg tega tudi za peto generacijo Caddyja vzporedno s sprednjim pogonom od pomladi 2021 nudil tudi štirikolesni pogon 4MOTION, tudi za model Caddy California. Kot poslastica s pogonom 4MOTION in naslednik modela Caddy Alltrack bo – prav tako v letu 2021 – za vse svetovne popotnike na trg prišel novi, samostojni model Caddy PanAmericana – križanec med enoprostorcem in SUV-jem. V prihodnjem letu bodo sledile tudi Maxi različice Caddyja (kombi, enoprostorec) in Caddyja California. 

Več o novem Caddyu si boste lahko prebrali v novembrski številki revije Transport & Logistika

Fotogalerija