Policisti bodo na terenu še hitrejši in varnejši

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za nabavo motornih vozil prevzelo 12 vozil patruljnih kombiniranih vozil Citroen Jumper.

Policija prejela nove Citroen Jumperje
Vsa vozila so opremljena z motorjem Blue HDi gibne prostornine 1997 ccm ter močjo 120 kW/163 KM.

Vsa vozila so opremljena z motorjem Blue HDi gibne prostornine 1997 ccm ter močjo 120 kW/163 KM. Predelava vozil je bila opravljena v skladu z zahtevami in standardi MNZ s strani pooblaščenega koncesionarja Avtotehna VIS v Ljubljani, ki je vozila tudi predal končnemu uporabniku.


Ob predaji vozil je direktor znamke Citroen, Filip Koren dejal:
Na podlagi več kot 80 let izkušenj s področja lahkih dostavnih vozil nam Citroën kupcem ponuja rešitev, ki je prilagojena najrazličnejšim vrstam uporabe. Kot zvesti partner poklicnih uporabnikov se Jumper ponaša z učinkovito in ergonomsko zasnovo, da lahko zagotavlja enostavno uporabo in varnost. Zahvaljujoč modularni platformi je Jumper pridobil optimizirano arhitekturno zgradbo za še več uporabnih funkcij, udobja in varnosti. Vozilo ima vgrajene tehnologije za pomoč pri vožnji najnovejše generacije in motorje, s katerimi postane idealni partner «vsakodnevnih junakov». Trdno smo prepričani, da bodo vozila odlično služila svojemu namenu, kljub zahtevnim pogojem ki jih narekuje vsakodnevno delo na terenu.