Policija z 20 novimi kombiji

Na Ministrstvu za notranje zadeve Republike Slovenije so za potrebe slovenske policije kupili 20 specialno kombiniranih tovornih vozil znamke Citroën Jumper. Na podlagi javnega razpisa so izbrali Avtotehno VIS, ki je pooblaščeni zastopnik znamke Citroën. Ta strateška odločitev je del neprestanih prizadevanj za izboljšanje operativne učinkovitosti in okoljske odgovornosti slovenske policije.

Citroen Jumper Policija
Citroen Jumper Policija

Vozila Citroën Jumper so bila izbrana na podlagi javnega razpisa, kjer so bile ključne specifikacije vozila skrbno pretehtane. Ta vozila niso le prilagojena specifičnim potrebam policijskih enot, temveč tudi zasnovana z mislijo na trajnost. Med drugim imajo vozila pnevmatike, ki zagotavljajo boljši izkoristek in oprijem, še posebej na mokrih površinah, kar povečuje varnost in zmanjšuje porabo goriva. 

Citroen Jumper Policija

Kot je poudarila Polona Kos, vodja prodaje na Avtotehni VIS: »Ponosni smo, da so na ministrstvu ponovno prepoznali vozila Citroën Jumper oziroma tako imenovane marice za vozila, ki ne le izboljšujejo operativne zmogljivosti slovenske policije, temveč tudi odražajo zavezanost trajnostnemu razvoju in varnosti vseh državljanov. V letu 2022 so namreč kupili 40 vozil Citroën Jumper, leto kasneje so se odločili še za dolgoročni najem 40 vozil, ki jim je omogočil dodatno fleksibilnost in zdaj še za nakup dodatnih 20 vozil. Prepričani smo, da bo ta nakup služil kot vzor drugim sektorjem in industrijam, ki iščejo zanesljive, varne in okolju prijazne poslovne rešitve.«

Citroen Jumper Policija

Vozila Citroën Jumper so že vrsto let za zasnovana tako, da ustrezajo širokemu spektru poslovnih potreb, od prevoza tovora do prilagojenih rešitev za specifične industrije. Njegova prostorna notranjost in modularnost omogočata enostavno prilagoditev različnim vrstam tovora. Opremljen je z naprednimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo zaščito voznika in tovora. Njegova zasnova in tehnologija zagotavljata umirjeno vožnjo pri vsakodnevnih opravilih, ne glede na vremenske razmere ali teren. Citroën Jumper ima tudi konkurenčne stroške vzdrževanja, kar skupaj predstavlja pomembno finančno prednost za poslovne uporabnike.

Citroen Jumper Policija

Fotogalerija