Opel vivaro sport že na voljo

Pri Oplu lahko sedaj naročite tudi model vivaro sport, ki je bil leta 2016 predstavljen na sejmu v Hannovru. Ta je na voljo s devetimi sedeži, kot kombi in tudi z dvojno kabino in v dveh različnih dolžinah.

Opel vivaro sport že na voljo

Že na zunanji izgled je mogoče opaziti njegovo drugačnost in sicer je ta pobarvan s kombinacijo srebrne in črne barve, ki so nanešene na pokrovu motorja, strehi in pragovih. Poleg poslikave njegovo športnost poudarjajo še 17-palčna aluminijasta platišča, ki so po želji na voljo tudi v črni barvi.

Poleg tega se vivaro sport ponaša z LED dnevnimi lučmi in meglenkami, kot tudi smernimi žarometi. Med opremo sodijo tempomat in omejilnik hitrosti kot tudi sistem za parkiranje. V različici combi so stranska stekla temnejša, kot serijska oprema je tudi klimatska naprava. Za doplačilo je na voljo tudi usnjeno oblazinjenje in tepihi iz velurja, ki so okrašeni s srebrnimi šivi. Na armaturni plošči še bohoti Infotaiment sistem Navi 50 Intellilink z možnostjo predvajanja pretočnih vsebin preko blueetotha. Za doplačilo 1150 eur je na voljo tudi novi Navi 80 Intellilink, ki sprejema sveže podatke o prometu na minutni bazi.

Med pogonskimi agregati lahko izbirati med 1.6 Biturbo CDTI motroji s 29 kW/125 KM ali 107 kW/145 KM. Opcija je tudi 1.6 CDTI motor s 88 kW/120 KM. 

Fotogalerija