OMV širi ponudbo VIVA s sedmimi novimi prigrizki

OMV odslej v svojih trgovinah ponuja še večjo raznolikost, saj je razširil ponudbo lastne blagovne znamke priročnih izdelkov VIVA, predstavljene aprila. Od oktobra 2019 lahko gostje poleg ledene kave VIVA v trgovinah na bencinskih servisih OMV kupijo sedem novih vrst prigrizkov blagovne znamke VIVA.

OMV širi ponudbo VIVA s sedmimi novimi prigrizki
Prigrizki so izdelani v Avstriji iz izključno organskih sestavin, noben od prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja.

Na voljo so štiri vrste mešanic v obliki prigrizkov VIVA: NutsMix, Superfruits, VeggieMix in ChocoBerries. Prigrizki so izdelani v Avstriji iz izključno organskih sestavin, noben od prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja. Poleg tega se čokolada mešanice ChocoBerries ponaša s certifikatom pravične trgovine Fairtrade. S štirimi različnimi vrstami prigrizkov se zagotovo najde nekaj za vsak okus.

Sadne ploščice VIVA so na voljo v okusih jabolka/korenje/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse tri različice so veganske, brez dodanega sladkorja, brez umetnih dodatkov in palmovega olja.

Novi izdelki VIVA izpolnjujejo vsa merila VIVA za vrhunsko kakovost, svežino in priročnost. Od aprila, odkar je na voljo na prodajnih policah, se je nova blagovna znamka VIVA skupaj z ledeno kavo VIVA že izkazala za zelo uspešno.