Olajšano plačevanje na bencinskih servisih

Skupina MOL in družba Total sta podpisala dogovor, ki bo za njune korporativne kupce olajšal potovanja po Evropi. Dogovor zagotavlja sprejem kartic Skupine MOL pri družbi Total, in sicer v njeni mreži bencinskih servisov v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. Istočasno pa se bodo tudi kartice za gorivo družbe Total sprejemale na bencinskih servisih MOL in Slovnaft na Madžarskem, v Romuniji, Sloveniji in na Slovaškem.

Enostavnejše plačevanje na bencinskih servisih
Kot rezultat tega dogovora se bodo kartice Skupine MOL sprejemale na skupno okrog 7.000 bencinskih servisih v Evropi, hkrati pa bo sprejem kartic družbe Total omogočen na več kot 17.000 prodajnih mestih.

Kot prvi korak se kartice družbe Total že v februarju 2019 sprejemajo na bencinskih servisih MOL na Madžarskem in v Romuniji. Uporabniki kartic Skupine MOL (MOL GROUP CARDS) lahko koristijo ugodnosti sprejema njihovih kratic v mreži bencinskih servisov družbe Total v Nemčiji, Franciji, Belgiji, Luksemburgu in na Nizozemskem. V prihodnjih mesecih pa bo zaključen tudi sprejem kartic družbe Total v mreži bencinskih servisov Slovnaft na Slovaškem in MOL v Sloveniji. 

Kot rezultat tega dogovora se bodo kartice Skupine MOL sprejemale na skupno okrog 7.000 bencinskih servisih v Evropi, hkrati pa bo sprejem kartic družbe Total omogočen na več kot 17.000 prodajnih mestih.

»Razširitev možnosti za uporabo naših kartic za gorivo v Zahodni Evropi je pomemben mejnik, ki nam ne bo pomagal samo pri rasti našega poslovanja, ampak bo prispeval tudi k enemu ključnih ciljev strategije Skupine MOL 2030: biti prva izbira naših kupcev.« - je povedal Zsolt Pethő, Izvršni predsednik Downstream komerciale & optimizacije v Skupini MOL. 

Ta dogovor krepi našo pozicijo v Vzhodni Evropi in v popolnosti dopolnjuje našo ponudbo, hkrati pa predstavlja še en korak naprej pri utrditvi našega močnega položaja na področju kartic za gorivo v Evropi. Ne nazadnje pa prispeva tudi k enemu glavnih ciljev družbe Total: podpirati naše kupce pri njihovih energetskih odločitvah in biti partner pri njihovi mobilnosti.« - je izjavil Benoît Luc, Izvršni predsednik marketinga & storitev v družbi Total. 


O karticah Skupine MOL

Kartice Skupine MOL omogočajo brezgotovinsko plačevanje goriva in ostalih izdelkov ter storitev v široki mreži bencinskih servisov že v 16 Evropskih državah. Kartice Skupine MOL poslovnim uporabnikom bistveno poenostavijo upravljanje z voznimi parki ter pomagajo pri znižanju stroškov, ob zagotavljanju visoke stopnje nadzora. Poleg možnosti nabave goriva, se lahko poslovni uporabniki poslužijo tudi storitve plačila cestnin v večini evropskih držav ter storitev vračila trošarin in DDV.

O karticah za gorivo Total

Poslovne kartice naftne družbe Total omogočajo brezgotovinsko nabavo goriva ter ostalih izdelkov na bencinskih servisih, plačilo cestnin, tunelnin in mostnin. Total poleg preprostega vračila DDV iz tujine nudi tudi 24-urno možnost asistence v 40 državah po celotni Evropi. Kartice družbe Total so dokazano učinkovito orodje, sedaj na voljo na 17.000 bencinskih servisov po celotni Evropi.

Fotogalerija