Novi Hilux

Toyota je predstavila najnovejšo izdajo modela Hilux, ki na številnih trgih sodi med najbolj iskane poltovornjake. Na slovenski trg naj bi pripeljal v začetku leta 2021.

novice-dodatna-2
bsežen seznam opreme dopolnjuje zagon motorja s stikalom, navigacijo, samodejno klimatsko napravo, parkirne senzorje spredaj in zadaj ter zvočni sistem JBL Premium z 9 zvočniki. Udobje in voznost novega Hiluxa so izboljšali z izboljšavami vzmetenja in servo krmiljenja. | Foto: Toyota

Novega Hiluxa odlikuje kombinacija zmogljivejšega 2,8-litrskega dizelskega motorjem z močjo 204 KM (najvišji navor 500 Nm) in izboljšane zmogljivosti na terenskih poteh. Do stotice pospeši v 10 sekundah, povprečna poraba goriva naj bi znašala 7,8 l / 100 km. Nosilnost ene tone in 3,5-tonska vlečna zmogljivost sta sedaj razširjeni na vse vrste karoserije s pogonom na vsa štiri kolesa. Maska novega Hiluxa je bila popolnoma preoblikovana in ponuja drznejšo podobo. Novo so tudi svetlobna telesa v LED tehnologiji in črna 18-palčna platišča. Nadgrajena notranjost ponuja osveženo armaturno ploščo z 8-palčnim zaslonom, ki je nameščen na sredinski konzoli. Izboljšani multimedijski sistem odlikuje hitrejšo programsko opremo in odzivnost ter vključuje Apple CarPlay® in Android Auto ™ za integracijo pametnih telefonov. Obsežen seznam opreme dopolnjuje zagon motorja s stikalom, navigacijo, samodejno klimatsko napravo, parkirne senzorje spredaj in zadaj ter zvočni sistem JBL Premium z 9 zvočniki. Udobje in voznost novega Hiluxa so izboljšali z izboljšavami vzmetenja in servo krmiljenja. Prodaja novega Hiluxa se bo začela letošnje jeseni, na slovenski trg prihaja v začetku leta 2021.

Fotogalerija