Nove tehnologije, nove storitve

KAM i BUS Importer je nosilec novega Bosch koncepta za gospodarska vozila pod nazivom BCV(Bosch Commercial vehicles), ki vključuje Bosch diagnostiko za vse znamke gospodarskih vozil, originalne Bosch dele, informacijski sistem delavnice ESI[tronic], kod tudi strokovno izobraževanje zaposlenega

Nove tehnologije, nove storitve
BCV sistemi za pregledovanje omogočajo hitro in enostavno diagnostiko za vse znamke vozil različnih evropskih proizvajalcev.

Kompleksni elektronski sistemi, učinkovito vbrizgavanje goriva in pogonske tehnologije kot tudi moderni koncepti kontrole emisij so izzivi profesionalnega servisnega dela.

BCV delavnica ima logistično podporo, zalogo delov in direkten dostop celotnemu sklopu strokovnega znanja iz Boscha. Izbor delov Bosch, ki se neprestano širi, zagotavlja standard originalne opreme, enako velja za široko paleto Boschevih rezervnih delov za popravilo, pa tudi za prenovljene injektorje, C-R črpalke in druge komponente za vbrizgavanje goriva, ki vsebujejo oznake Orignal Bosch Quality Scan. To so dobrodošle prednosti za uporabnike servisa, ki cenijo boljši izkoristek kapacitet in ekonomično delovanja vozila

BCV sistemi za pregledovanje omogočajo hitro in enostavno diagnostiko za vse znamke vozil različnih evropskih proizvajalcev. Diagnostično orodje je povezano z zalogo obnovljenih Bosch delov, a se lahko hitro prevzame na popravilo ali zamenja vsako komponento sistema vbrizgavanja goriva, s katero je pohitren postopek popravila in ponovni izhod vozila na teren.

Del opreme BCV centra so diagnostične nadzorne enote KTS 900 in diagnostične programske opreme ESI [tronic] za gospodarska vozila, tovornjake, avtobuse in prikolice različnih proizvajalcev, ki zagotavljajo informacije, potrebne za zanesljivo diagnostiko, splošno vzdrževanje in učinkovito popravilo.

• Diagnostika krmilne enote 

• Tehnične informacije, vključno s shemami, servisnimi navodili in informacijami o sistemu

• Osnovne informacije o gospodarskih vozilih, kot so serija modelov, prostornina motorja, koda motorja in osna konfiguracija osi

• Podatki o katalogu Boschevih nadomestnih delov od Boscheve partnerske družbe ZF storitve, s servisnimi informacijami in navodili za namestitev izdelkov Sachs, Lemförder, Boge in ZF.

Z vsako novo generacijo vozil se delavnice za servisiranje tovornjakov soočajo z vedno bolj zapletenimi tehničnimi sistemi. Redno usposabljanje kvalificiranih strokovnjakov na področju diagnostike in vzdrževanja sodobnih tovornjakov pomaga osebju delavnice, da je vedno v teku tehnoloških dogodkov. Sodobni tečaji usposabljanja za servisne storitve Bosch, ZF in Knorr Bremse so vključeni v koncept Boschevih gospodarskih vozil.

Koristi delavnic, ki so partnerji Boschevih komercialnih vozil (BCVs): 

• Popoln dostop do servisnega usposabljanja in dežurne linije za Bosch, ZF in Knorr Bremse

• Zanesljive storitve distribucije in dostave

• Boschevi testni sistem in ESI [tronic] programska oprema za delavnice

• Originalni deli Bosch s standardom originalne opreme