Nova serija zimskih pnevmatik UltraGrip

Goodyear predstavlja celovito nadgradnjo svojih večkrat nagrajenih zimskih pnevmatik UltraGrip. Novo serijo pnevmatik, namenjeno visokozmogljivim in mestnim avtomobilom ter gospodarskim vozilom, odlikuje še učinkovitejše zaviranje in izboljšan oprijem, s čimer voznikom zagotavljajo vrhunsko zimsko zmogljivost.

Nova serija zimskih pnevmatik UltraGrip
Pnevmatiko UltraGrip Performance+ za visokozmogljive avtomobile zahvaljujoč dvema ključnima tehnologijama odlikuje povečana zmogljivosti na mokri in suhi podlagi ter v zimskih razmerah.

Goodyear je pred letošnjo zimo še dodatno izpopolnil svojo ponudbo zimskih pnevmatik iz družine UltraGrip. Pnevmatike UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ in UltraGrip Cargo z uporabo naprednih tehnologij zagotavljajo povečano zmogljivost tudi v težkih zimskih razmerah. 

Pnevmatiko UltraGrip Performance+ za visokozmogljive avtomobile zahvaljujoč dvema ključnima tehnologijama odlikuje povečana zmogljivosti na mokri in suhi podlagi ter v zimskih razmerah. Tehnologija Traction Protect vključuje povsem novo smolo, ki izboljšuje zmožnost prilagajanja pnevmatike podlagi, s čimer se sile zaviranja učinkoviteje pretvorijo v oprijem. Slednjega na snegu in ledu še dodatno izboljšuje tudi tehnologija Winter Grip, ki z novo zmesjo pnevmatiki omogoča večjo prožnost pri nizkih temperaturah. S tehnologijo Winter Grip se ponaša tudi pnevmatika UltraGrip 9+, ki voznikom manjših mestnih avtomobilov v težkih zimskih razmerah zagotavlja izjemen oprijem. Hkrati pnevmatika omogoča tudi številne prevožene kilometre, saj jo pred razpokami in krušenjem delcev na grobi podlagi varuje tehnologija Mileage Plus. Številnih izboljšav je bila deležna tudi pnevmatika UltraGrip Cargo, ki z izpopolnjenim dezenom tekalne plasti in izboljšano gumeno zmesjo voznikom lahkih tovornih vozil prinaša izjemno zavorno zmogljivost na snegu. Z zagotavljanjem številnih prevoženih kilometrov pa pnevmatika pripomore še k zmanjšanju stroškov lastništva.

Pnevmatike UltraGrip 9+ in UltraGrip Cargo so že na voljo v vseh dimenzijah, UltraGrip Performance+ pa bo Goodyear na tržišče uvajal postopoma. Več kot polovica dimenzij je že na razpolago, preostale dimenzije pa bodo v celoti na voljo do konca junija 2020. 

Fotogalerija