Nova goriva MaxxMotion

Nova, posodobljena zaščitna formula goriv OMV MaxxMotion. 10 % večja vsebnost dodatkov tako v dizelskem gorivu kot bencinu. Več čistilnih molekul podaljšuje življenjsko dobo motorja.

OMV
OMV predstavlja nova goriva MaxxMotion

V zadnjih letih so se standardi in zahteve v naftni industriji občutno razvili. Z namenom izpolnjevanja vseh določil so v OMV naredili nov pomemben korak naprej in izboljšali formulo goriv MaxxMotion. Vsebnost dodatkov so v novem produktu povečali za 10 odstotkov. Rezultat: nova goriva najvišjega kakovostnega razreda OMV MaxxMotion voznikom v Sloveniji zagotavljajo dodatno uporabniško vrednost.

»Izboljšali smo goriva OMV MaxxMotion, da popolnoma ustrezajo potrebam sodobne tehnologije avtomobilskih motorjev in se odzivajo na spreminjajoče se potrebe gostov. Novi produkti MaxxMotion vključujejo večjo vsebnost dodatkov za zmogljivost, zmanjšujejo obrabo, ohranjajo čistost motorja in dolgoročno podaljšajo njegovo življenjsko dobo. To vodi v največjo možno učinkovitost motorja in s tem vaš avtomobil postane še bolj zanesljiv,« pojasnjuje vodja inovacij in razvoja produktov v skupini OMV Nikolai Schubert. 

Dodatek za višjo zmogljivost za dizelsko gorivo in bencin MaxxMotion najvišje kakovosti 

Da bi narekovali prihodnji razvoj na področju tehnologije goriv in še izboljšali kakovost goriva, ekipa za inovacije v OMV tesno sodeluje z vodilnimi akterji v avtomobilski industriji, raziskovalnimi inštituti in univerzami. Nova, večja vsebnost   dodatkov za zmogljivost je dodana obema produktoma najvišje kakovosti – MaxxMotion Performance Diesel in 100-oktanskemu bencinu MaxxMotion 100plus. 


Dodatki podaljšuje življenjsko dobo vozila

Večji inovativni paket dodatkov za zmogljivost vključuje še več molekul za zaščito in čiščenje motorja, ki ga dolgoročno ohranjajo čistega. Poleg tega zagotavljajo več energije za kar največjo moč in pospešek.

»Nenehno si prizadevamo izboljševati goriva MaxxMotion,« dodaja Nikolai Schubert. »Pomembno je zadovoljiti naše goste in zagotoviti pozitiven vpliv na učinkovitost njihovih vozil, kar posledično pozitivno vpliva na okolje. Veselimo se, da bomo lahko na bencinskih servisih pozdravili voznike, ki bodo še sami preizkusili izboljšave goriv OMV MaxxMotion, očitne že ob prvem natočenem litru.«

* Prednosti so odvisne od vozila, načina vožnje in tehničnega stanja motorja ter se nanašajo na primerjavo z gorivi, ki izpolnjujejo lokalne minimalne zahteve (EN 228 za bencin in EN 590 za dizel).