Najsodobnejša samopostrežna ročna avtopralnica

Odslej je na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika na voljo najsodobnejša samopostrežna ročna avtopralnica. Vsako pralno mesto je opremljeno s kar tremi rokami za pranje – s peno, krtačo in šamponom ter visokim tlakom, ki zagotavljajo najvišji sijaj.

OMV
Najsodobnejša samopostrežna ročna avtopralnica na bencinskem servisu OMV v Kopru

V OMV Slovenija vseskozi uvajajo nove tehnologije in skrbijo za nenehen razvoj dodatne ponudbe za goste njihovih bencinskih servisov. Na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika lahko sedaj njihovi gosti preizkusijo novo samopostrežno ročno avtopralnico, ki ponuja najnovejšo tehnologijo na področju ročnega pranja vozil. 

Nova ročna avtopralnica obsega dve pralni mesti, vsako od njiju pa je opremljeno z napredno tehnologijo, ki omogoča tristopenjsko pranje vozil. Prva roka, ki je opremljena z rdečo cevjo, poskrbi za nanos močne pene POWERFOAM za celotno površino vozila. Naslednji korak pri pranju je uporaba roke z zeleno cevjo z namenom odstranitve umazanije in pene. Proces pranja in poliranja se nadaljuje z ročko z rumeno cevjo, ki je opremljena s krtačo in šamponom za poliranje. Ta še dodatno pripomore pri odstranjevanju trdovratne umazanije. Uporabniki pranje zaključijo z roko z zeleno cevjo za visoki tlak, ki predstavlja zelo pomemben korak pri doseganju najvišjega sijaja. Skrivnost najvišje učinkovitosti se skriva v uporabi osmozne vode, ki ob sušenju vozila ne dopušča, da bi na površini ostale sledi posušenih vodnih kapljic.

Kljub napredni tehnologiji in visoki kakovosti nove samopostrežne ročne avtopralnice pa ostaja cena uporabe nespremenjena – za en žeton gostje odštejejo 2 evra, kar omogoča tri minute pranja vozila, ne glede na to, katero stopnjo pranja boste uporabili. 

Fotogalerija