Zahvala junakom epidemije na bencinskih servisih

OMV Slovenija do konca aprila vsem, ki v nastalih izrednih razmerah opravljajo najbolj izpostavljene poklice, podarja brezplačno kavo za na pot VIVA Café in sadne ploščice VIVA. Bencinski servisi OMV tudi v času epidemije delujejo po vsej Sloveniji in zagotavljajo oskrbo z energenti na slovenskem trgu.

OMV
Mala pozornost za junake epidemije na bencinskih servisih OMV

Vsem predstavnikom najbolj izpostavljenih poklicev v OMV Slovenija do konca aprila izkazujejo hvaležnost z brezplačno kavo za na pot VIVA Café in sadno ploščico VIVA. Zdravnikom, reševalcem, medicinskemu osebju, policistom, gasilcem in delavcem civilne zaščite je za prejem brezplačne kave ter sadne ploščice dovolj identifikacija s službeno kartico, vizitko, uniformo ali drugim potrdilom za opravljanje svojega poklica.

»Pojav epidemije koronavirusa nas je spravil v do sedaj neznan položaj, v katerem pa smo se znašli skupaj. Zato je v tem času še toliko bolj pomembna solidarnost. Manjše okrepčilo in topel napitek na naših servisih, ki po vsej Sloveniji še naprej poslujejo in zagotavljajo oskrbo z energenti, je najmanj, kar v danih razmerah lahko storimo za vse tiste, ki opravljajo v tem času najbolj izpostavljene in za delovanje celotne družbe ključne poklice,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija.

Več informacij o morebitnih prilagojenih delovnih časih bencinskih servisov in ostalih smernicah obiska bencinskega servisa v času epidemije koronavirusa je na voljo na povezavi:
http://bit.ly/tu_smo_za_vas.