Nova generacija hladilnih sistemov

Krone in Liebherr sta sklenila partnerstvo za razvoj, prodajo in servisiranje novih hladilnih enot za hladilne priklopnike z novo znamko Celsineo.

Nova generacija hladilnih sistemov
Inteligentno krmiljenje hladilnih modulov omogoča Celsineu hkratno hlajenje in odmrzovanje. Premišljena modularna zasnova zagotavlja maksimalno razpoložljivost, stroškovno učinkovitost in enostavno servisiranje.

Liebherr bo razvijal, proizvajal in dobavljal hladilne enote za cestni prevoz temperaturno občutljivega blaga. Podjetje Krone bo hladilne enote uporabljajo na polpriklopnikih in jih kot celovito rešitev ponujalo svojim strankam. Za vzdrževanje, popravila in dobavo rezervnih delov za novi hladilni sistem Celsineo, bo skrbela obsežna evropska servisna mreža Krone. Liebherrjev patentiran sistem zagotavlja uporabnikom sodobno in v prihodnost usmerjeno rešitev. Premišljena modularna zasnova zagotavlja maksimalno razpoložljivost, stroškovno učinkovitost in enostavno servisiranje. 


Inteligentno krmiljenje hladilnih modulov omogoča Celsineu hkratno hlajenje in odmrzovanje. Na primer, dva hladilna modula lahko hladita, medtem ko je eden v načinu odmrzovanja. To učinkovito zmanjša neželene temperaturne konice med cikli odmrzovanja. Blago v tovornem prostoru je zato vedno na idealni temperaturi. Celsineo hladilni moduli so trenutno zasnovani za delovanje v skladu uredbo R452A F-Gas, ki bo veljavna od leta 2020.

Fotogalerija