Krone pripravlja prikolico za prihodnost

Letošnje geslo podjetja Krone Trailer za prihajajoč sejem IAA 2018 je "Clever Connection". Podjetje namreč ponuja pametne rešitve povezovanja transportnega sveta. Pri Krone bodo polpriklopnike v prihodnosti povezali z umetno inteligenco in ponudili storitve za večjo mobilnost in učinkovitejšo logistiko, kar zagotavlja varen prevoz blaga in hitro zagotavljanje vseh pomembnih podatkov o prometu.

Krone pripravlja prikolico za prihodnost
Smart Trailer zagotavlja optimalne pogoje prevoza tudi pred začetkom vožnje.

Inovativno družinsko podjetje iz Emslanda predstavlja številne novosti na vozilih, kot tudi 360° storitve za gospodarska vozila. Te celovite storitve so: fleksibilna ponudba, hitra logistika rezervnih delov in inteligentne rešitve telematike. 

Krone pripravlja prikolico za prihodnost

Smart Trailer zagotavlja optimalne pogoje prevoza tudi pred začetkom vožnje. Priročni pregled prostih zmogljivosti v priklopniku je na voljo s sistemom za zaznavanje tovornega prostora Smart Scan. Nadaljnje povezovanje s tovornimi izmenjavami pa ponuja program Smart Capacity Management, ki zagotavlja optimalno uporabo prostega prostora. Vse to je povezano s Krone Telematics, s čimer je zagotovljen še bolj učinkovit prevoz na pameten način. Krone bo imel svoje polpriklopnike razstavljene v hali 27 na stojnici E33 in zunanjih površinah.