Spremembe pri Krone

Dr. Frank Albers je prevzel vlogo generalnega direktorja za področje mednarodne prodaje in trženja pri skupini Krone Commercial Vehicle Group. Ingo Geerdes ostaja generalni direktor za ključne stranke v oddelku Krone Fleet in Krone Used.

Krone povečal izvoz za 80 odstotkov
V preteklem letu je Krone v Turčiji ne samo izboljšal svoj položaj na tržišču, temveč tudi občutno povečal delež izvoza.

Gero Schulze Isfort, ki se je podjetju pridružil leta 2005, je v podjetju Krone Group prenehal opravljati funkcijo izvršnega direktorja prodaje in trženja in se bo v prihodnosti na lastno pobudo posvetil projektom "Last Mile Logistics" in "Digitization" in sicer generalni direktor družbe za kapitalske naložbe Bernard Krone.


Dr. Frank Albers (47) je vodil prodajni in marketinški oddelek za področje gospodarskih vozil Krone. Pred študijem je bil usposobljen kot vodja industrijske dejavnosti za področju gospodarskih vozil. Po diplomi na univerzi in pridobitvi doktorata je delal v različnih panogah, preden se je leta 2003 vrnil v delniško družbo Krone, kjer je začel kot vodja oddelka za srednjo in vzhodno Evropo. Leta 2006 je bil imenovan za vodjo trženja, poleg vodenja nemške prodajne ekipe. Od leta 2017 je tudi vodil avstrijsko prodajno službo.